مشارکت فعال خیرین در آموزش و پرورش زمینه ساز تحول در مدارس
به گزارش اداره مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان گیلان، محمد حسین رمضانی در نشست تقویت، تسهیل مشارکت و مردمی سازی که با حضور رئیس، مدیر عامل و سایر اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز استان برگزار شد، ضمن قدردانی از مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی و مدرسه یاری اظهار داشت: جایگاه مهم مدارس در تربیت دانشآموزان تمام ساحتی بر اساس اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با مشارکت خیرین معنا پیدا خواهد کرد و با تجهیز نمودن، شاداب سازی و ایجاد محیطی امن و سلامت می توانیم به این جایگاه مهم دست یابیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت نگهداری از مدارس ساخته شده گفت: رسیدگی به وضعیت تعمیرات و نیازهای اولویت دار مدارس در موارد مختلف مانند؛ سرویس های بهداشتی، رنگ آمیزی، ایزوگام، مقاوم سازی و ... امری ضروری است. رمضانی در ادامه به طرح شهید عجمیان اشاره و افزود: 20 مدرسه در سطح استان را جهت تعمیر و بازسازی به اداره نوسازی استان معرفی نمودیم و از ظرفیت قرارگاه و گروه های جهادی نیز استفاده خواهیم نمود. وی در بخش دیگری از سخنان خود به حفظ کرامت خیرین اشاره و تأکید کرد: باید تشریفات برخورد با خیرین را بدانیم و از مشارکت و حضور فعال آنها در امر تحول سازی مدارس قدردانی کنیم.
در ادامه رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان ضمن تشکر از برنامه ریزی جهت برگزاری این نشست به تعامل بسیار خوب مجمع با آموزش و پرورش اشاره داشت و گفت: اداره کل نوسازی مدارس،آموزش و پرورش و مجمع خیرین مدرسه ساز یک مثلث مستحکم در امر مدرسه سازی می باشدکه خوشبختانه با اتحاد و انسجام، در کنار هم در این امر مهم پیشرفت خوبی داشته است.
سید ابوالقاسم میر مسعودی با تأکید بر ضرورت جذب مشارکت خیرین مدرسه ساز خاطر نشان کرد:جذب خیرین و ساماندهی اعتبارات خیرین از اصلی ترین فعالیت مجمع خیرین مدرسه ساز خواهد بود و تکمیل پروژه های خیرساز از اولویت های ما است. وی در ادامه بر اهمیت حذف و کاهش پرداخت های مالیاتی و حل برخی مسائل مربوط به ادارۀ دارایی، انجام برخی تلاش ها در این زمینه و نظارت بر فعالیت های مدرسه سازان مطالبی را ارائه نمود.
در پایان این نشست مقرر شد ضمن به روزرسانی اولویت بندی ها و پایش نیازسنجی های مدارس استان نسبت به پیگیری و رفع این نیاز ها با حضور خیرین اقدام شود.
منبع