توجه به ورزش‌های بومی و محلی در جشنواره فرهنگی‌ورزشی مدارس شاهد استان سمنان

توجه به ورزش‌های بومی و محلی در جشنواره فرهنگی‌ورزشی مدارس شاهد استان سمنان

  • 1402/9/30 پنج‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، جلسه ستاد اجرایی شاهد استان با حضور سیدجمال وزیری مدیرکل و با دعوت از مدیران آموزش و پرورش و مدارس شاهد، پیش از ظهر چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ در محل سالن جلسات اداره‌کل، برگزار و درخصوص آسیب‌شناسی المپیاد سال گذشته و چرایی و چگونگی برگزاری جشنواره فرهنگی‌ورزشی ویژه دانش‌آموزان دوره اول متوسطه شاهد در سال جاری، گفت‌وگو شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه(س) و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و پنج شهید خوشنام بر ایجاد شادی و نشاط و امیدآفرینی در دانش‌آموزان مدارس شاهد، تأکید و با معرفی کتاب «هفت عادت مردمان مؤثر» اثر استفان ریچادرز کاوی، اظهار کرد: این کتاب، کلید مؤفقیت برای تمام مراحل زندگی است و دریچه‌ای را به سمت افکار و آرمان‌های نوین باز می‌کند و باید این هفت عادت را در خود، تمرین و نهادینه کنیم.

وزیری با بیان این‌که تحول باید از درون من و ما آغاز شود، افزود: ورزش‌های بومی و محلی به بخش جشنواره، اضافه و مسابقات به‌صورت سه مرحله‌ای، آموزشگاهی، شهرستانی و استانی برگزار شود.

وی در ادامه تأکید کرد: مدیریت المپیاد فرهنگی و ورزشی ویژه دانش‌آموزان دختر مدارس شاهد به آموزش و پرورش شهرستان سمنان و برای پسران دانش‌آموز این مدارس نیز به آموزش و پرورش شاهرود سپرده شود.

وزیری در پایان سخنانش با اشاره به نقش اداره‌کل ورزش و جوانان استان و صداوسیمای مرکز سمنان برای برگزاری هرچه بهتر و مطلوب‌تر و انجام تبلیغات گسترده با لوگو و پوستر مشخص در این جشنواره، پیشنهاد داد:  کمیته اجرایی جشنواره با مشارکت اداره امور شاهد و معاونت تربیت بدنی و سلامت با استفاده از ظرفیت مدیران مدارس در استان تشکیل شود.

حسین شکرویان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان ضمن برشمردن محاسن برگزاری المپیادهای فرهنگی و ورزشی به تجربه سال گذشته و رضایت عمومی دانش‌ آموزان، اولیا و عوامل آموزشی و اجرایی مدارس شاهد، اشاره و تأکید کرد: در سال جاری رسالت سنگین‌تری از حیث کیفیت برگزاری و توجه به جزئیات بر عهده کمیته برنامه‌ریزی و اجرایی این المپیاد خواهد بود.

گفتنی است، مدیران مدعو در بخشی از این جلسه به بیان دغدغه‌ها و مشکلات سال گذشته از جمله ایاب و ذهاب دانش‌آموزان شرکت‌کننده در مسابقه، تنوع رشته‌های فرهنگی و ورزشی، اضافه‌شدن بخش ورزش‌های انفرادی به جشنواره مانند شطرنج، لیگ کتابخوانی و...، پرداختند و مصوب شد بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، تهیه وسیله نقلیه و ایاب و ذهاب دانش‌آموزان را با همکاری سپاه یا شهرداری‌ها برعهده گیرد و ارزیابی تیم‌ها از سوی اداره ارزیابی عملکرد انجام شود.

منبع