بررسی مزایا و چالشهای طرح شهید همت
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، نشست تخصصی مدرسان طرح بهبود صلاحیتهای حرفهای معلمان و اعضای گروههای آموزشی استان با حضور مرتضوی کارشناس گروه آموزش و پایش تحصیلی وزارت آموزش و پرورش، سیدجمال وزیری مدیرکل، آرزو مرادینسب معاون آموزشی ابتدایی، مدرسان مجری این طرح و اعضای گروههای آموزشی شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در محل سالن جلسات این ادارهکل، برگزار و سازوکار فرآیند انتخاب اعضا و فعالیتهای گروههای آموزشی تبیین شد.
معلمان قلب آموزش هستند
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در ابتدای نشست اظهار داشت: آموزش ابتدایی، آموزش بنیادین است و معلمان قلب آموزش هستند.
وزیری در ادامه افزود: خود توسعهای، ارتقاء شایستگیهای دانشآموزان و ارتقاء صلاحیتهای حرفهای معلمان از موضوعات مهم و قابل پیگیری است.
طرح شهید همت؛ مانور ملی تغییر رویکرد و اصلاح روشهای تدریس
مرتضوی ضمن تشریح فعالیتهای گروه آموزشی پیرامون لزوم ایجاد برنامهی سالانه و اجرایی برای گروههای آموزشی و اقدامات انجامشده درخصوص ساعتهای گروه آموزشی، مطالبی بیان کرد.
وی با بیان اینکه شهید همت در واقع مانور ملی تغییر رویکرد و اصلاح روشهای تدریس است، گفت: خودتوسعهای و توسعه حرفهای از طریق طرح شهید همت محقق شده است.
استقبال ۱۲۰۰ معلم استان سمنان از دورههای آموزشی طرح شهید همت
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان سمنان نیز ضمن قدردانی از مدرسان شهید همت و اعضای گروههای آموزشی درخصوص برگزاری کلاسهای این طرح و اجراییشدن روشهای آموزشی نوین آن در سطح کلاس و چرایی اهمیت و ضرورت خودتوسعهای و توسعه حرفهای از طریق گروههای همتا توضیحاتی ارائه داد.
مرادینسب یادآور شد: بیش از یکهزار و ۲۰۰ معلم استان در طرح شهید همت، شرکت کرده و آموزشهای علمی و حرفهای بهصورت حلقههای علمی در حال برگزاری است.
در ادامه این نشست، مدرسان و اعضای گروه آموزشی شهرستانها به بیان مزایا و چالشهای طرح شهید همت پرداختند.
گفتنی است، مرتضوی در این سفر بههمراه حقیقی کارشناس امور عشایری وزارت آموزش و پرورش از نخستین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای پژوهشی معلمان و دانشآموزان استان در سالن ورزشی دبیرستان نمونهدولتی محمد رسولالله (ص) سمنان و مدارس مجری طرح شهید همت در شهرستان مهدیشهر، بازدید و از نزدیک با جمعی از معلمان، دیدار و گفتوگو کرد.
منبع