10 تا 15 هزار میلیارد تومان به اعتبار نوسازی مدارس اضافه میشود
در صورت تاييد شوراي نگهبان و طبق برنامه هفتم توسعه از سال 1403 به طور میانگین 10 تا 15 هزار میلیارد تومان به اعتبارات نوسازی مدارس کشور اضافه خواهد شد.
بنابرگزارش معاونت حقوقي و امور مجلس لایحه این برنامه در قالب ۷ بخش، ۱۸۴ صفحه و ۳۰۲ ماده به مجلس ارائه شد تا قطبنمای توسعه کشور در ۵ سال آینده باشد.
در روزهای آغازین آبان، نمایندگان مجلس در ادامه تنظیم و تدوین سند برنامه هفتم به بخش وزارت آموزش و پرورش رسیدند و در این زمینه تصمیمات متعددی برای بهبود وضع این نهاد تربیتی اتخاذ کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبهای راهکارها و پیش بینیهایی برای تأمین سلامت روحی و جسمی دانشآموزان و پیشگیری و مقابله به هنگام و مؤثر با آسیبهای اجتماعی و رفتارهای پرخطر آنها تعیین کردند.
بنا بر اين گزارش با تصویب مجلس، سازمان امور مالیاتی مکلف شد هزینه کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی در احداث، توسعه، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی، پژوهشی و فناوری را به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب شود.«در برنامه هفتم توسعه دو اتفاق مثبت رخ داد؛ سهم 0/27 درصد ورزش برای پنج سال آینده در نظر گرفته شده است که 40 درصد آن برای آموزش و پرورش و 60 درصد برای وزارت ورزش پیشبینی شد تا به توسعه زیرساختهای ورزش دانش آموزی کمک شود.»
همچنين طبق اين گزارش امسال یک سهم 0/2 درصدی از بودجه مالیات بر ارزش افزوده برای نخستین بار در برنامه توسعه پنج سال به زیرساختهای آموزشی اعم از نوسازی و تجهیز مدارس فرسوده و احداث مدارس جدید تخصیص داده شد؛ به عبارت دیگر، سالانه از سال 1403 به طور میانگین 10 تا 15 هزار میلیارد تومان به اعتبارات نوسازی مدارس کشور اضافه خواهد شد.»
منبع