تاثیر فضای فیزیکی مدرسه بر یادگیری دانش‌آموزان

تاثیر فضای فیزیکی مدرسه بر یادگیری دانش‌آموزان

  • 1403/4/19 سه‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان‌تهران، در هجدهمین روز از تیر ماه ۱۴۰۳ سومین جلسه‌ی کارگروه تحقیق و پژوهش در سال جاری با موضوع" بررسی نظام مسائل آموزش و پرورش ناحیه 2 بهارستان در سالن آیت الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد.

حسین ذوالفقاری معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان‌تهران با بیان اهمیت بررسی و تحلیل مسائل آموزش و پرورش در همه ابعاد گفت: پژوهش محور اصلی در اخذ تصمیم‌گیری‌ها و تحقق اهداف در سازمان است.

وی افزود: آموزش و پرورش به عنوان رکن اساسی توسعه کشور، مستلزم نهادینه کردن فرهنگ پژوهش در نظام تعلیم و تربیت و تدوین برنامه‌‌ها و کلیه امور مبتنی بر نتایج پژوهشی است.

ذوالفقاری تصریح کرد: براین اساس مسائل مختلف آموزش و پرورش مناطق به صورت جداگانه در دستورکار این کارگروه قرار گرفته و در صورت لزوم طرح‌های پژوهشی در جهت ارائه راه حل‌های علمی پیشنهاد می‌گردد.

این مقام مسئول، کمبود نیروی انسانی، نرخ بالای بی‌سوادی والدین، افزایش نرخ بازنشستگی، عدم توازن نقل و انتقالات، کمبود فضاهای آموزشی و پرورشی و... را از جمله مهمترین مسائل این منطقه برشمرد.

ذوالفقاری با اشاره به کمبود فضا و تجهیزات آموزشی و نقش کلیدی آن در اجرای فعالیتهای آموزشی و تربیتی، بر ضرورت تأمین و رفع کاستی‌ها و ایجاد فضاهای متناسب با نیازهای نسل جدید تأکید کرد.

منبع