برای پیشرفت در آموزش و پرورش نیازمند انسجام درونی و تعامل بیرونی هستیم

برای پیشرفت در آموزش و پرورش نیازمند انسجام درونی و تعامل بیرونی هستیم

  • 1402/9/30 پنج‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، محمد حسین رمضانی در نشست دوره آموزش ضمن خدمت مقابله با بحران مدیران مدارس ناحیه 2 رشت که به صورت حضوری در سالن کانون فکری کودکان و نوجوانان رشت و دیگر مدیران مدارس استان در بستر شاد برگزار شد؛ با تبیین ویژگی مدیران موفق کشور گفت: بسیاری از مشکلات مدرسه ناشی از ندانستن بخشنامه هاست و معتقدم یک مدیر کاربلد باید قانون دان، قانون خوان و قانون بان باشد. وی انسجام درونی و تعامل بیرونی را رمز بهروزی آموزش و پرورش دانست و خاطرنشان کرد: هم افزایی ثمره انسجام درونی است و در نگاه سیستمی به آموزش و پرورش کار گروهی چاره ساز بسیاری از مشکلات ساختاری است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با تأکید بر اهمیت شوراها در آموزش و پرورش گفت: ارتباط نزدیک معاونان آموزشی و پرورشی ، گروه های غیر رسمی، انجمن های اولیا و مربیان و همه معلمان سبب شنیدن صدای رسا از آموزش و پرورش و حرکت قدرتمند در جهت رسیدن به اهداف متعالی تصریح شده در سند تحول بنیادین است. رمضانی با برشمردن برخی کارکردهای شورای معلمان در مدرسه گفت: برای جلوگیری از بحران ها باید شوراهای مربوط به مدرسه گرامی داشته شوند چرا که شورای معلمان همسویی، همدلی و هم افزایی را در مدارس به ارمغان می آورد. وی  با اشاره به اهمیت اشاعه برخی ارزش ها در مدارس اظهار داشت: عشق به پرچم، آب و خاک و خدمت به مردم از ارزش هایی است که در فلسفه چگونه زیستن و چگونه با هم زیستن دانش آموزان ریشه دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به نزدیک بودن فصل سرما و رعایت برخی ملاحظات، خطاب به مدیران گفت: برای جلوگیری از وقوع حوادث ناخواسته مدیران نسبت به دامنه ها، نماها، درخت های مدارس که احتمال فرو ریختن دارند؛ اهتمام ویژه داشته باشند. رمضانی از مدیران مدارس خواست در هنگام بارش شدید برف نسبت به برف روبی سقف و حیاط مدارس با رعایت جوانب ایمنی اقدام کنند.  

منبع