فصل هشتم سند تحول بنیادین  بر جلب مشارکت همه دستگاه ها  در ارتقای آموزش و پرورش تأکید کرده است

فصل هشتم سند تحول بنیادین بر جلب مشارکت همه دستگاه ها در ارتقای آموزش و پرورش تأکید کرده است

  • 1402/9/28 سه‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرروش استان گیلان،  محمد حسین رمضانی در جلسه شورای آموزش و پرورش تالش با اشاره به پیشینه تدوین سند تحول بنیادین با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش گفت : این سند در سال ۱۳۹۰ رونمایی شده است اما به مدت بیش از ۸ سال مورد عنایت قرار نگرفت و الان خیلی مورد مطالعه و پیگیری قرار گرفته است. وی افزود : «سند تحول بنیادین بر اساس ۶ ساحت تعلیم و تربیت برای دانش آموزان تهیه شده است و هدف آن تربیت دانش آموزان متوازن  و بدون افراط و تفریط است نه دانش آموزانی که رشد کاریکاتوری داشته باشند . » وی درادامه گفت : دانش آموزانی که سند تحول بنیادین تربیت می کنند دانش آموزانی است که واکسینه شده اند و آنها هم از نظر اجتماعی هم از نظر سیاسی ، حرفه ای ، اخلاقی ، اقتصادی ، هنری ، زیستی و  از هر لحاظ دیگر ، آموزش دیده هستند و همان دانش آموزان حیات طیبه هستند.  مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان، ضمن اشاره به فصل هشتم سند تحول بنیادین که حضور همه دستگاه ها را برای کمک به آموزش و پرورش تاکید کرده است خاطرنشان کرد: موضوعاتی باید در شورای آموزش و پرورش مطرح شود که سایر دستگاه ها به آموزش و پرورش کمک کنند . رمضانی با اشاره به طرح مولد سازی و کمک آن به پیشبرد اهداف آموزش و پرورش افزود: شما با یک مولدسازی درست می توانید چندین مدرسه شما که نیاز به مقاوم سازی دارد را با کمک نوسازی انجام دهید.

حجت الاسلام والمسلمین نورزاد امام جمعه شهرستان تالش نیز در این جلسه از اقدامات آموزش و پرورش در سالهای اخیر ابراز خرسندی کرده و گفت : امکانات و زمینهای بسیار ارزشمند اداره آموزش و پرورش که در بعضی موارد بلا استفاده هستند ،لازم است ساماندهی شده تا تضییع بیت المال صورت نگیرد .
موذن فرماندار شهرستان تالش در این جلسه گفت : با استفاده از توانمندی های دهیاران ، می توان از زمین های بلا استفاده آموزش و پرورش استفاده بهینه کرد.

منبع