تأکید نماینده ولی فقیه در گیلان بر ضرورت توجه به علوم انسانی اسلامی در دانشگاه ها
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، آیتالله رسول فلاحتی در سلسله نشستهای درس نهجالبلاغه کارکنان حوزه ستادی اداره کل آموزش و پرورش استان در مسجد قدس رشت، که در آستانه وفات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برگزار شد؛ نامه ۲۷ نهج البلاغه را دریایی از درس های مدیریتی عنوان کرد و افزود: نامه امیرالمومنین امام علی علیه السلام دارای چهار محور «اخلاق اجتماعی مدیران»، «پرهیزکاران و دنیای حلال»، «یاد مرگ و ضرورت توجه به دنیای آخرت» و «خطر نفاق و منافق برای جامعه اسلامی» است. وی افزود: نامه مذکور دارای چهار بخش؛ اخلاق اجتماعی مدیران، کارگزاران نظام حکومتی اسلام، دنیای پرهیزکاران و استفاده بهینه از حلال وضرورت یاد مرگ و منافقان است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه مسئولان و مدیران علاوه بر عقیده پاک باید پاکدست باشند ابراز داشت: پاکدستی یعنی انسانی که بهدنبال مقصد پاک است.
آیت الله فلاحتی با اشاره به تربیت ضرورت انسانهای در تراز تمدن اسلامی افزود: منابع انسانی، زیربنای تمدن اسلامی است و در این مسیر تربیت انسانهایی که از عقیده پاک و دستپاکی برخوردار باشند ضروری است و چنین انسانهایی میتوانند تمدنساز باشند.
در پایان این مراسم حاضران در رثای دخت مکرم پیامبر اسلام ( ص ) سوگواری کردند.
همچنین همکاران حوزه ستادی، نماز ظهر و عصر را به امامت آیت الله فلاحتی اقامه کردند.
منبع