برای افزایش کیفیتها و شاخصهای نظام تعلیم و تربیت باید رصد پژوهشی و تحلیلی در مدرسه انجام گیرد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در هفته پژوهش و فناوری، آیین تجلیل از برگزیدگان کشوری و استانی پژوهش و فناوری، رساله و پایاننامه برتر بیست و ششمین برنامه ملی معلم پژوهنده برگزار شد.
در طی این مراسم مرتضی مهدویان رییس گروه تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش خراسان رضوی؛ ضمن عرض تبریک هفته پژوهش و فناوری و نیز کسب رتبه نخست کشور در تحقیق و پژوهش توسط استان خراسان رضوی، از زحمات و تلاش های همه معلمان، پژوهشگران و حمایت های همه جانبه مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تقدیر و تشکر کرد و گفت: در مواجه با هر پدیدهای در حوزه پژوهش باید به علت های آن پدیده برسیم و متغیرهای اثر گذار را بررسی کنیم، لذا در کار پژوهشی باید این متغیرهای اثر گذار با پرسش های بنیادی رصد شود و به ارتباط بین آنها پی برد.
مهدویان افزود: بعضا پژوهشهای صورت گرفته دارای اثرات کاربردی در نظام تعلیم و تربیت نیست و باید با تمام تلاش برای اشاعه و کاربست یافتههای پژوهشی حرکت کنیم.
وی عنوان کرد: ما با انجام فعالیتهای پژوهشی میتوانم به آموزش مهارتها به دانش آموزان در کلاسهای درس بپردازیم، مدل های اثر گذار و پژوهش نگاری تربیتی از جمله مسائلی است که در فعالیت های پژوهشگران ما در استان مورد توجه بوده و باعث تاثیرات مثبت فراوان بوده است.
رییس گروه تحقیق و پژوهش استان گفت: رصد پژوهشی و تحلیلی در کلاس و مدرسه موجب رسیدن به مدل های اثر بخش در راستای افزایش کیفیتها و شاخصهای نظام تعلیم و تربیت خواهد شد.