اجرای طرح محله محور با هدف شناسایی و جذب افراد کم سواد و بی سواد در استان
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای طرح محله محور به منظور شناسایی وجذب افراد کم سواد و بی سواد در استان اجرا می شود.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد؛ حمزه باقری نژاد در نشست با کارشناسان،کارکنان و مسئولان سوادآموزی ی استان کهگیلویه و بویراحمد که به میزبانی شهرستان گچساران برگزار شد ،اجرای طرح محله محور را حاصل نگاه کیفی به امر آموزش و توجه به خرد جمعی برای ارتقا سوادآموزی دانست و افزود: رعایت دقیق دستورالعمل و نظارت مستمر بر اجرای این طرح موجب تسهیل در روند کلاسگذاری می شود.
باقری نژاد برگزاری کلاس های مختلف توانمندسازی ویژه آموزش دهندگان برای اجرای هر چه بهتر فرآیند کلاس گذاری در نقاط مختلف استان را ضروری دانست و گفت: شناسایی و جذب افراد کم سواد و بی سواد استان و تسهیل فرایند کلاس گذاری برای آموزش دهندگان از جمله اهداف مهم این طرح است.
وی با اشاره به نقش بالای شورای پشتیبانی سوادآموزی در ارتقا نرخ باسوادی استان از طریق تدوین برنامه های کیفی و راهبردی، خواستار برگزاری منظم وکیفی جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی شد.
باقری نژاد افزود: در اجرای این طرح ضروری است مدیران مدارس، معلمان، خانوادهها، و حلقههای میانی در امر شناسایی، جذب و آموزش افراد کم سواد و بیسواد در استان با آموزشدهندگان همکاری کنند.
مدرس دوره توانمندسازی ویژه آموزش دهندگان سوادآموزی استان هم با اشاره به اهمیت اجرای دقیق طرح محله محور گفت: مهمترین دستاورد در اجرای این طرح استفاده از ظرفیت شهرستان ها و مناطق مختلف استان است.
فرج زاده افزود:در این طرح آموزشدهندگان باید با مراجعه به صفحه کاربری خود در سامانه جامع سوادآموزی از قسمت کلاسگذاری محله محور با انتخاب منطقه یا روستا خود در سطح شهرستان، لیست نفرات مشخص شده برای خود را دریافت کنند.
وی گفت : آموزشیار نهضت میتواند با شناسایی و دریافت مشخصات هویتی و تحصیلی سوادآموزان و بارگذاری این اطلاعات در سامانه جامع سوادآموزی این طرح را اجرایی کند.
رئیس دفتر سنجش، نظارت و ارزیابی سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با ارائه آمار و ارقام استعلامگیری در سال گذشته، به تشریح و تبیین دستورالعمل طرح محله محور پرداخت و از ارسال دستورالعمل آن به استانها در روزهای آتی خبر داد.
فریبا زرافشان برگزاری کارگاههای آموزشی توانمندسازی ویژه آموزش دهندگان سوادآموزی برای افزایش بهره وری را از اولویت های کاری معاونت سوادآموزی استان برشمرد و افزود: برگزاری کارگاههای آموزشی نظیر روشهای نوین تدریس و شیوههای کلاس داری نوین از جمله این کارگاهها است.
در این کارگاه آموزشی،آموزش دهندگان مهمترین نظرات ، پیشنهادها و راهكارهاي خود را برای كيفيت بخشي به فعاليت هاي سوادآموزي در استان را ارائه كردند.