حمایت علمی از دانش آموزان لازم التوجه در  راستای توسعه عدالت آموزشی از رسالت های مهم آموزش و پرورش شهر تهران است

حمایت علمی از دانش آموزان لازم التوجه در راستای توسعه عدالت آموزشی از رسالت های مهم آموزش و پرورش شهر تهران است

  • 1402/12/22 سه‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران؛ جلسه هیات امنای دبیرستان ماندگار البرز با محوریت توسعه عدالت آموزشی، تقویت مدارس دولتی ، طرح ملی تقویت بنیه آموزشی مدارس کم برخوردار با توجه به ظرفیت‌ های آموزشی دبیرستان ماندگار البرز و تجارب مبتنی بر طرح‌ های انجام شده در خصوص مناطق کم برخوردار با حضور علیرضا کریمیان؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، اعضای هیات امنا در سالن اجتماعات دبیرستان ماندگار البرز آموزش و پرورش منطقه 6 شهر تهران برگزار شد.

کریمیان حمایت علمی از دانش‌آموزان لازم التوجه  و توسعه عدالت آموزشی را مهم‌ ترین رسالت آموزش و پرورش شهر تهران بیان نمود و گفت: با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)  مبنی بر تقویت مدارس دولتی و توجه ویژه به دانش‌آموزان لازم التوجه  ارتقای کیفیت آموزشی با هدف توسعه عدالت آموزشی  و حمایت علمی از این  دانش‌آموزان را  مهم‌ ترین رسالت این مجموعه دانست.

وی با بیان اینکه عدالت آموزشی در مدارس سراسر کشور به‌ ویژه  مناطق کم ‌برخوردار همواره مورد توجه بوده است پویش جهاد علمی دبیرستان ماندگار البرز، گامی در راستای عدالت آموزشی به عنوان روح حاکم بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شمار می‌آید.

کریمیان براساس راهکار ۳-۵ سند تحول بنیادین،  توجه به دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار و همچنین مناطق حاشیه کلان شهرها  از ضرورت هاست که در این خصوص با توجه به تاکیداتی که درسند تحول بنیادین  شده، باید بتوانیم ضمن دسترسی به آموزش، آموزش با کیفیت را برای همه دانش آموزان کشور، به خصوص مناطق محروم فراهم کنیم. لذا به همین منظور در راستای عدالت آموزشی، پویشی راه اندازی شد تا در گام اول این هدف گذاری برای آمادگی مطلوب تر و مناسب تر این دانش آموزان در امتحانات نهایی و در پایه دوازدهم رشته های شاخه نظری اتفاق افتد و این برنامه ریزی از سوی همه دست اندر کاران و با اجرای مناسب همکاران خوبمان در دبیرستان ماندگار البرز تهران آغاز شد و در گام بعدی، در سال تحصیلی آینده در یک برنامه ریزی بلند مدت تر، بتوانیم دانش آموزان پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم را تحت پوشش قرار دهیم.

کریمیان در راستای اجرای طرح پویش جهاد علمی در د بیرستان ماندگار البرز گفت: شرایط ناشی از کرونا و پیوند میان آموزش و پرورش با فضای مجازی زمینه‌ساز ایجاد این طرح شد.

وی ارتقای زیرساخت‌های فنی از جمله تجهیز دبیرستان البرز به استودیوهای پخش آنلاین را موجب تشکیل پایگاه بسط عدالت آموزشی دانست که باعث دعوت از دبیران مجرب و دغدغه‌مند برای حضور جهادی در این طرح شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: با حمایت صورت گرفته و تصویب ملی شدن طرح جهاد علمی در هیئت امنای دبیرستان ماندگار البرز شاهد تعمیم طرح از مناطق سیستان و بلوچستان و زنجان به متقاضیان سراسر کشور هستیم تا جایی که در  سال های اخیر ، پویش جهاد علمی، ذیل بخشنامه سراسری آموزش و پرورش اجرا می‌ شود.

وی افزود: پویش جهاد علمی البرز بر محوریت سه‌گانه "آموزش، پایش، سنجش و مشاوره تحصیلی " تعریف می‌شود  چرا که یادگیری بهینه در این سه‌گانه تحقق پیدا می‌کند. آموزش غنی توسط دبیران مجرب بنیانی است که ارزیابی آن در ساختار آزمون تحقق پیدا می‌کند. در طرح پویش جهاد علمی البرز، در مقوله آموزش طبق تقویم اجرایی سالانه، کلاس‌­های تدریس آنلاین و تعاملی در دروس تخصصی و در چهار رشته نظری برگزار می­‌شود.

در ادامه افزود: فیلم‌های تدریس اساتید نیز در سایت دبیرستان البرز قرار دارد و امکان استفاده از آن برای دانش‌­آموزان سراسر کشور مهیاست. سنجش از آموخته‌­های دانش‌­آموزان، توسط مرکز سنجش و ارزیابی مستقل دبیرستان البرز تحت عنوان البرزآروین که سوالات آن توسط اساتید برتر مجموعه تالیف و طراحی می­‌شود، انجام و پس از آزمون نیز فیلم تحلیل سوالات که توسط هر گروه درسی تهیه شده، در اختیار دانش‌­آموزان قرار می­‌گیرد تا مرحله­‌ای از یادگیری پس از سنجش تحقق یابد.

وی بیان کرد: در مشاوره نیز برگزاری کارگاه‌های مشاوره تکنیکی و انگیزشی توسط کارگروه  مشاوره البرز جهت راهنمایی تحصیلی و بر اساس نیازهای بنیادین در هدایت تحصیلی، در دستور کار است.

کریمیان بر مالکیت معنوی این پویش علمی بنام دبیرستان ماندگار البرز تاکید نمود .

منبع