تبادل تجربیات موفق  آموزشی تسریع  ارتقا  کیفی تعلیم و تربیت را  در پی دارد و زمینه ‌ساز ایجاد سازمانی متعالی است

تبادل تجربیات موفق آموزشی تسریع ارتقا کیفی تعلیم و تربیت را در پی دارد و زمینه ‌ساز ایجاد سازمانی متعالی است

  • 1402/12/20 یک‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، نشست صمیمانه مدیرکل آموزش و پرورش پایتخت  با اعضای  شورای معاونین منطقه 6 شهر تهران، با هدف تشریح و تبیین سیاست ها، اولویت ها و برنامه های اصلی  پیش رو آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

کریمیان از استقرار و عملیاتی شدن کانال مدیریت دانش و مستندسازی تجارب خبر داد و اظهار کرد: در عصر تحول و دانش ‏‌محور امروز، مزیت اصلی در سرمایه دانش نهفته است. روند اوج یافتن نقش دانش، نوآوری و فناوری ‏‌های نوین در ایجاد مزیت‌ ‏های راهبردی و اهمیت یافتن ارزش منابع دانش و تجارب مدیران و کارکنان در اداره سازمان‏‌ها به‌خصوص دستگاه تعلیم و تربیت کشور، موجب شده است تا مقوله مدیریت دانش به عنوان رویکرد نوین مدیریت، در قلب سیاست ‏‌های راهبردی این نهاد مهم جامعه جای گیرد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: مدیریت دانش، فرآیند یکپارچه و سیستماتیک اکتساب و خلق دانش، ذخیره و سازماندهی دانش، تبادل و اشتراک دانش و کاربرد دانش و اطلاعات است، به طریقی که درک و دانش مدیران و کارکنان در زمینه‏ خاص، بهبود و اصلاح شود و سازمان، بصیرت و درک بهتری از دانش و تجارب خود کسب کند.

وی افزود: فرآیند های مدیریت دانش در حل مسئله، یادگیری پویا، برنامه‏‌ریزی استراتژیک، تصمیم‏‌گیری به سازمان کمک می‏‌کند و منجر به انعطاف‌‏پذیری فزاینده، افزایش هوش سازمانی، کارآیی، اثربخشی، بهره‌‏وری و در نهایت دستیابی به اهداف سازمانی آموزش و پرورش می‏‌شود.

او در پایان تأکید کرد: با توجه به اینکه اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران به عنوان یکی از اولین سازمان‌های پیشرو در استقرار این فرایند است، لذا باید مدیران مدارس به عنوان راهبران آموزشی و سکانداران اصلی این طرح تشویق گردند که تجربیات ارزشمند خود را در این کانال بارگذاری نمایند .

سپس با بیان اینکه آموزش و پرورش شهر تهران بر مدار سند تحول بنیادین قرارگرفته و کلید اصلی موفقیت آن برنامه ریزی است افزود: مسیر تحول آموزش و پرورش در مدارس توسط معلمان و دانش آموزان رقم می‌خورد، سعی شود از ایده‌ های صاحب نظران تعلیم و تربیت در پرورش نیروهایی توانمند و انقلابی و اثر بخش در مدارس نهایت استفاده را کرد. سپس بر فعال بودن شورای اداری مناطق و اجرای عالی مناسبت های دینی و ملی توام با برنامه های شاد و اثرگذار برای دانش آموزان، مسائل تربیتی و اخلاقی در مدارس، فرهنگ حجاب و عفاف بین دانش آموزان، پوشش حداکثری تحصیلی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل، مهارت آموزی، تقویت روحیه امید و خود باوری در آینده سازان ایران قوی، عدالت آموزشی و توزیع عادلانه امکانات و منابع بین مدارس و  اقناع سازی افکار عمومی  را تاکید نمود.

در ادامه این نشست، اعضای شورای معاونین منطقه، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه تحت مدیریت خود، مهم‌ترین چالش ها و پیشنهادهای کاربردی را در زمینه های تخصصی خود بیان کردند.

در پایان نشست، کریمیان ضمن مثبت ارزیابی کردن جلسه و مباحث مطرح شده در آن، بر پیگیری موضوعات مطروحه و تهیه گزارش اقدامات به عمل آمده در هر محور تاکید کرد و موفقیت همکاران منطقه، در تحقق هدف های آموزشی- تربیتی را خواستار شد.

منبع