همایش مدیران هنرستانهای فنی حرفه ای و کاردانش مناطق اراک ۱و۲ و سربند و شازند و خنداب
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روبطعمومی آموزشوپرورش استان مرکزی، روز سه شنبه مورخه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲ همایش و کارگاه آموزشی مدیران هنرستانهای فنی،حرفه ای و کاردانش مناطق اراک ۱و۲ و سربند و شازند و خنداب در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی اراک برگزار شد.
محوریت موضوعی این همایش ادامه تحصیل هنرجویان هنرستانهای شاخه فنی حرفه ای و کاردانش ،آینده شغلی هنرجویان با تکیه بر سند تحول بنیادین و اهداف مندرج در برنامه هفتم توسعه، توسعه متوازن کیفی و کمی آموزشهای مهارت محور و بررسی ظرفیتهای مناطق و واحدهای آموزشی در راستای تحقق هنرستانها و رشته های جوار صنعت
بود.
در این مراسم عاشقی معاون آموزش متوسطه استان مرکزی بیان کرد: جابجایی تجهیزات مازاد کارگاهی و مدیریت اقلام سرمایه ای و نیمه سرمایه ای در هنرستانهای استان در راستای مدیریت بهینه تجهیزات هنرستانی بسیار موثر بوده و در حال پیگیری و اقدام است.
درسال تحصیلی جاری بیش از ۴۶درصد دانش آموزان در پایه دهم جذب هنرستانهای شاخه فنی حرفه ای و کاردانش استان شده اند؛که نسبت به سال قبل حدود ۲درصد نرخ رشد مثبت داشتهایم.
وی افزود: توزیع عادلانه تجهیزات کارگاهی هنرستانی بر مبنای نیاز واقعی مناطق و نظر کارشناسی سرگروههای محترم استان در مناطق ۱۵ گانه بیش از ۲۰میلیارد تومان انجام شده که در سال تحصیلی جاری نیز ، نیازها احصا و به اداره کل نوسازی مدارس ارسال شده است.
اسکندری رییس اداره آموزشهای فنی حرفه ای و کاردانش استان گفت: در راستای ایجاد سهم توسعه متوازن شاخه فنی حرفه ای و کاردانش در استان مرکزی، با پیگیری فراوان و تلاش جهادی و با اتکا به خدای متعال و رایزنی با صنعت، هنرستان جوارصنعت شهدای ماشین سازی اراک و رشته جوار صنعت اپراتور جرثقیل در هنرستان امیرکبیر درسال تحصیلی جاری ایجاد شد.
اسکندری افزود: افزایش سهم کیفی و کمی توسعه متوازن بر مبنای آمایش منطقه ای از سیاست های اصلی آموزشهای فنی و مهارتی است. هنرجویان هنرستانها می توانند از طریق تحصیل در دانشگاه های جامع علمی کاربردی، دانشگاه های فنی حرفه ای استان و همچنین ایجاد سابقه تحصیلی از طریق کنکور درشاخه های نظری ،تحصیلات دانشگاهی خود را رقم بزنند.