کلاسگذاری محله محور یکی از استراتژیهای اتخاذ شده جهت جذب و پوشش حداکثری بی سوادان
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، معاون سوادآموزی استان در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان بیان کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی به نقطهای از سوادآموزی و ارائه خدمات آموزشی آن در این استان رسیدهایم که با چراغ قوه، به دنبال افراد بی سواد و بازمانده از تحصیل هستیم.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، علی حیاتی معاون سوادآموزی استان جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی با تشریح عملکرد استان در این حوزه و کسب رتبه یک کشوری در شاخصهای ارزیابی عملکرد نهضت سوادآموزی، اظهار داشت: به برکت نظام جمهوری اسلامی به نقطهای از سوادآموزی و ارائه خدمات آموزشی آن در این استان رسیدهایم که با چراغ قوه، به دنبال افراد بی سواد و بازمانده از تحصیل هستیم.
معاون سوادآموزی بیان نمود: امیدواریم شرکای راهبردیمان همچون گذشته پای کار آمده و ما را در تبلیغ و ترویج فعالیتهای سوادآموزی جهت جذب حداکثری افراد بی سواد در کلاسهای سوادآموزی یاری رسانند.
وی با بیان اینکه جامعه هدف سوادآموزی در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال قرار دارد؛ ادامه داد: چشمانداز ما در سوادآموزی استان رسیدن به وضعیت سفید در گام نخست باسوادی (خواندن، نوشتن و حساب کردن) در افق ۱۴۰۴ است و در این راستا برای جذب و پوشش حداکثری افراد بازمانده از تحصیل و بی سواد از استراتژی های جدیدی مثل پلایش و کلاسگذاری محله محور استفاده می نماییم.
علی حیاتی با اشاره به وضعیت سواد استان، بیان کرد: طبق آخرین سرشماری میانگین باسوادی استان در گروه سنی هدف (۱۰ تا ۴۹ سال) ۹۶ درصد است که درصد جمعیت داری سواد ما در چهار شهرستان ابهر، خرمدره، سلطانیه و زنجان بالاتر از میانگین استانی و ۴ شهرستان دیگر (ایجرود، ماهنشان، خدابنده و طارم) زیر میانگین استانی است.
حیاتی با بیان اینکه در گروه سنی ۱۰ سال و بالاتر، ۸۴ درصد جمعیت استان باسواد می باشند، گفت: در این بخش نرخ سواد استان، یک درصد بالاتر از میانگین کشوری است.