ضرورت اجرای دستورالعمل مدیریت نگهداری و تعمیرات فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، حمیدرضا خان محمدی با بیان اینکه ساختمانهای آموزشی از مهمترین ساختمانهای عمومی کشور به شمار می آیند، گفت: با توجه به مساحت زیاد زیربنا و فراوانی این نوع ساختمانها و نگهداری آنها از نظر حفظ سرمایههای ملی حائز اهمیت است.
وی افزود: مدارس بهعنوان محلی ایمن که آسایش محیطی دانش آموزان را فراهم می کنند، نیازمند نگهداری و سرویس های دورهای هستند تا بتوانند با حفظ کارایی خود نقش مؤثری در چرخه آموزشی کشور ایفا نمایند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار داشت: با این رویکرد و در راستای اجرایی کردن بندهای ۲، ۳ و ۴ فصل مدیریت نگهداری و تعمیر از زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری سند تحول بنیادین آموزشوپرورش و لزوم نگهداری مناسب از فضاها و تجهیزات آموزشی و نیز کاهش هزینههای تعمیرات، دستورالعمل مدیریت نگهداری و تعمیرات فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی که بر اساس نظرات کارشناسی و مدیریتی وزارت آموزشوپرورش تهیهشده و برای اجرا ابلاغ شده است.
خان محمدی گفت: برخی از فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی به علت عدم توجه آسیب دیده اند اما با نگهداری و توجه به تعمیرات اساسی و جزئی به موقع می توان عمر بنا یا فضا را بیش از ده سال افزایش داد، اعتبارات مالی استانی در این زمینه باید تقویت و کمبود نیروی فنی جبران شود و حتی می توان این امر را به بخش خصوصی واگذار کرد، رشته ای مرتبط با تعمیرات و نگهداری ساختمان ها و فضا هم در دانشگاه ها می توان ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: راه برون رفت از بسیاری از مشکلات مالی در آموزش و پرورش مولدسازی است که برای اتمام پروژه های نیمه تمام به کمک ما می آید.
بر پایه این گزارش، پانزدهمین گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان های سراسر کشور در روز اول با حضور جمعی از اعضای شورای معاونان وزارت در مرکز آموزشی-رفاهی فرهنگیان (هتل آسمان کرمان) آغاز شد.
منبع