برنامه محوری، مشارکت جویی و مشارکت پذیری از رویکردهای اصلی در مدیریت مدرسه است
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، اصغر پارسا با اشاره به تعبیر زیبای سند تحول بنیادین از مدرسه به عنوان کانون حیات طیبه گفت : مدارس ما باید تبدیل به نهاد های فرهنگی – اجتماعی و مولد سرمایه انسانی شوند و در این راستا مدیران همواره نگاه یکپارچه نگر و تلفیقی به هویت دانش آموزان در تمام ابعاد و ساحت های تربیتی داشته باشند.
وی با اشاره به کیفیت بخشی به مدیریت آموزشگاهی گفت : مدیران مدارس در راستای کیفیت سنجی و کیفیت بخشی به فعالیت ها و طرح و برنامه های آموزشی باید با برنامه ریزی های راهبردی و آینده نگر، مشارکت و مسئوليت پذيري ارکان و عوامل سهیم و موثر در اداره مدارس و هویت یابی، حداکثر تلاش خود را برای رسیدن به وضعیت ایده آل به کار گیرند.
پارسا گفت: در هر سازمانی هستیم باید بدانیم به چه کاری مشغول هستیم؟ می خواهیم به کجا برسیم؟ و نیازمند چه اقداماتی هستیم؟
وی خاطرنشان کرد: ایجاد تنوع در محیط های یادگیری، رصد عملکرد معلمان و ارایه بازخورد، اولویت قرار داشتن کلاس درس، باید مورد توجه مدیران مدارس نیز قرار گیرد تا زمینه انگیزه برای معلم نیز به وجود آید، شناسایی و شناساندن استعداد، توانایی، علاقه و ویژگی های شخصیتی دانش آموزان، کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و مسیر آینده شغلی و کمک به هدایت متوازن دانش آموزان به شاخه ها و رشته ها بر اساس سیاست های وزارت متبوع و سیاست های توسعه کشور بایستی به عنوان یک امر مهم برای انجام هدایت تحصیلی موفق و اصولی در دستور کار مدیران و تمامی عوامل اجرایی و آموزشی مدارس قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت دروس تحولی گفت : توجه به همه ی دروس از اولویت های مهم وزارت است باید دروسی همانند کارآفرینی و تولید، آمادگی دفاعی و .... نیز در کنار سایر دروس اولویت باشد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان تصريح كرد: .با توجه به اينكه آموزش در شهرستان راور در شرايط مطلوب و مناسبي است، تلاش همگان باید بر حفظ وضعيت موجود و تلاش در راستای ارتقاي بيش از پيش آن باشد.