مرتفع کردن نقاط قابل بهبود،تقویت نقاط قوت و ارتقا کیفیت آموزشی از اهداف بازدید از مدارس استان

مرتفع کردن نقاط قابل بهبود،تقویت نقاط قوت و ارتقا کیفیت آموزشی از اهداف بازدید از مدارس استان

  • 1402/11/30 دوشنبه

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:مرتفع کردن نقاط قابل بهبود،تقویت نقاط قوت و ارتقا کیفیت آموزشی از اهداف بازدیدهای دوره ای از مدارس استان است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد؛  محمد جمالی آرند در  جلسه با بازرسان و ارزیابان استانی که میزبانی آموزش و پرورش منطقه دیشموک برگزار شد ،با بیان اينکه، بازدیدها از روند فعالیت در مدارس با هدف هم‌اندیشی، تبادل نظر و تعیین مسیر منطبق با سند تحول بنیادین انجام می‌شود،افزود:در این بازدیدها با شناسایی آسیب ها ،نیازها ، نقاط ضعف و قوت هر مدرسه، کمک شایانی برای شکوفایی و رسیدن به تربیت تمام‌ساحتی دانش‌آموزان در مدارس استان می شود.
وی،با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مراحل انجام صحیح فعالیت ها، بخش ارزیابی است گفت: ارزیابی به تعیین مسیر آینده فعالیت های مدارس و هدایت آن به مسیر صحیح و منطبق با سند تحول بنیادین کمک شایانی می کند.
جمالی آرند ،ضمن تاکید بر نظم و برنامه ریزی لازم جهت انجام یک برنامه بازدیدی موثر افزود: بازدید از فعالیت ها بر اساس برنامه مشخص و اهداف از پیش تعیین شده انجام می‌ شود که هم اندیشی، هم‌افزایی، تجربه گردانی، آسیب‌شناسی، آشنایی با ابتکارات و خلاقیت های موجود و قدردانی و قدرشناسی از زحمات ارزشمند مدارس از جمله این اهداف است.
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش استان هم گفت:در نهمین بازدید دوره ای  ارزیابان و بازرسان این اداره،۸ تیم ارزیابی ، بیش از ۳۰ مدرسه مستقل ابتدایی، متوسطه اول و دوم را در دیشموک مورد بازدید و بازرسی قرار دادند.
محمد دانشی نسب، افزود:ضمن ارائه نتایج این بازدیدها به صورت حضوری در جلسه جمع بندی نهایی ،باز خورد ها توسط ارزیابان به صورت مکتوب در اختیار رییس اداره و مدیران مدارس قرار می گیرد تا نسبت به برطرف کردن نقاط قابل بهبود اقدام نمایند.
وی ،گفت:روسای ادارات ۲ هفته فرصت دارند با کمک معاونان و مدیران مدارس منطقه نقاط قابل بهبود را اصلاح و نتایج آن را به صورت مکتوب به اداره ارزیابی اداره کل آموزش و پرورش استان ارائه دهند.
دانشی نسب، با اشاره به چگونگی تشکیل تیم های ارزیابی عملکرد در سطح استان، شهرستان و مناطق افزود: به دنبال ایجاد یک فضا برای گردش و چرخش تجربه و تخصص در آموزش و پرورش استان هستیم.
رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه دیشموک هم ،با استقبال از  سفر ارزیابان و بازرسان اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش استان به این منطقه ابراز امیدواری کرد با دانش افزایی،تعامل ،شناسایی آسیب ها و چالش های پیش روی مدارس این منطقه بتوان شاهد ارتقا کیفیت آموزشی در مدارس و کاهش مشکلات آنها در آینده نزدیک باشیم.
جهانگیر اژدر ،با اشاره به مهمترین موانع و چالش های پیش روی حوزه تعلیم و تربیت در بخش دیشموک ،خواستار پیگیری و مرتفع کردن آنها از سوی مسئولان متولی شد و افزود:کمبود فضای آموزشی، تجهیزات و امکانات آموزشی و آزمایشگاهی مناسب،نیروی انسانی ،نداشتن راه دسترسی مناسب ،کمبود خوابگاه شبانه روزی از مهمترین این  مشکلات است.
وی قول مساعد داد تا ایرادها و نواقصی که در مدارس این بخش با حضور ارزیابان اداره کل شناسایی شده با کمک ،هم فکری و تعامل معاونان ،معلمان و مدیران مدارس این بخش در اسرع وقت مرتفع نماید و نتایج آن را به صورت مکتوب به اداره کل گزارش دهد.

منبع