برگزاری گردهمایی مدیران پژوهش سراهای دانش آموزی
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، احمد آقامحمدی معاون آموزش متوسطه استان گفت: در راستای تنوع بخشی به محيط هاي يادگيري در فرآيند تعليم و تربيت رسمي عمومي و (راهكار 6-6) سند تحول بنيادين آموزش و پرورش بر ايجاد شبكه اي از محيط هاي يادگيري مانند پژوهش سراها و برقراري تعامل اثربخش مدارس با اين مراکز، با رعايت اصل غني سازي محيط مدرسه با همكاري ساير دستگاه ها تاکید شده است.
آقامحمدی افزود: سياستگذاري، برنامه ريزي و نظارت بر حسن اجراي فعاليت هاي پژوهش سراهاي دانش آموزي، از طريق شوراي سياستگذاري، شوراي آموزش و پرورش استان و هيأت امناي پژوهش سرا و مدیر پژوهش سرا انجام می شود.
وی اصول حاکم بر پژوهش سرا را مشارکت ذینفعان در امور، تقدم فعالیتهای گروهی بر فعالیتهای فردی، توسعه خلاقیت و نوآوری، رشد، توسعه و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان با توجه به تفاوتهای فردی و پرهیز از رویکرد صرف نخبهگرایی، ترویج فرهنگ پژوهش و تحقیق به جای حافظه مداری، تقويت و گسترش نشاط و شادابي در امر يادگيري و توجه به آمایش سرزمین در توسعه برشمرد.
در ادامه عملکرد پژوهش سراهای دانش آموزی در حوزه جشنواره های علمی-پژوهشی دانش آموزان خدمت گیرنده انجمن های علمی-پژوهشی و عملکرد هیات امناء به صورت گزارش های تحلیلی کمی و کیفی و در قالب برش منطقه ای ارائه گردید.
منبع