سند تحول آموزش و پرورش طی سه سال آینده در مدارس کشور اجرایی میشود
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش قم، علی محبی روز یکشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان قم، افزود: تدوین نقشه اجرای سند تحول آموزشوپرورش بعد از ۱۰ سال در پنج گام آماده و برای تصویب و ابلاغ به شورایعالی آموزش برای اجرا، ارائه شدهاست.
وی بیان داشت: یکی از ابعاد مهم این سند تعریف دقیق و اصولی از مدرسه در تراز تمدن نوین اسلامی است که میتواند زمینهساز تحول در نظام تربیتی باشد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از آفتهای مهم جامعه علمی و حکمرانی ما، تصمیمسازی و عمل بدون انجام تحقیقات لازم است و بیشتر طرحهای تحقیقاتی محققان از سالهای گذشته بدون استفاده ماندهاست.
محبی عنوان کرد: هم اینک در بخش آموزشوپرورش و تعلیموتربیت حتی یک مرکز مستقل دررابطه با امور پژوهشی و تحقیقاتی وجود ندارد که نشان از مظلومیت این بنیادی است.
رییس مطالعات پژوهشگاه وزارت آموزشوپرورش اظهار داشت: طبق تغییراتی که در مصوبات گذشته انجام شده امکان درآمدزایی از فضاهای مدارس بهزودی عملیاتی خواهد شد.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با تقدیر از تلاش رئیس جمهور در اجرایی شدن رتبهبندی معلمان گفت: دولت در سختترین شرایط اقتصادی جامعه با ۴۰ همت، گره کور چند ساله رتبهبندی معلمان را باز کرد.
درادامه علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش قم با اشاره به اینکه اسلام مبتنی پژوهش است افزود: اولین قدم در پذیرش اسلام مبتی بر تحقیق است. لذا اسلام به موضوع تحقق، پژوهش و استدلال اهمیت بسیار میدهد.
رحیمی خاطرنشان کرد: پژوهشگران ما فناوری را با تحقیقات به وجود آورده و از آن کمک گرفته میشود. میطلبد که مردم با اهمیت پژوهش، نقش، جایگاه و تأثیر آن آشنا شوند.
شایان ذکر است در این مراسم از از ۳۰۸ معلم و دانش آموز پژوهشگر برتر استان قم در رشته های مختلف علمی تجلیل شد.
منبع