پویایی و مهارت افزایی در یک روز بدون کیف در لرستان
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش ابتدایی استان ؛ علی اکبر دریکوند در حاشیه بازدید از مدارس گفت : معلمان در روز بدون کیف و کتاب تجربه ی جدیدی را کسب نمودند و در قالب سند تحول بنیادین ساحت های ششگانه را به دانش آموزان آموزش دادند .
وی افزود:هدف از این کار،ایجاد محیطی با نشاط مبتنی بر بازی و تحرک دانشآموزی وهمچنین توجه به آموزشهای عمومی دانشآموزان است. طرح وبرنامه داشتن برای روزی که قرار است دانشآموزان بدون کیف و کتاب به مدرسه بیایند، لازمه موفقیت روزهای بدون کیف و کتاب است.
معاون آموزش ابتدایی استان خاطر نشان کرد: برای پرورش نسلی كارآمد كه بتواند آینده روشنی را برای كشور رقم زند، باید به فكر راه های افرایش مهارت افراد و افزایش درك دانش آموزان نسبت به مهارت آموزی درفرآیند تعلیم و تربیت بود زیرا دانش آموزان با مهارت یابی می توانند به درک عمیق تری از آموخته های خود دست یابند و برای ساختن آینده ای بهتر آماده شوند.
دریکوند با اشاره به اینکه تحول در روش های آموزشی و محتوای كتاب های درسی از محورهای مهم دیگر برای توانمندسازی هرچه بیشتر دانش آموزان است اظهار داشت : در روز بدون کیف معلمان باید موقعیت یادگیری شبیه زندگی واقعی برای دانش آموزان ابتدایی خلق کنند تا دانشآموز در آن موقعیت یادگیری، زندگی را یاد بگیرد و شایستگیهای پایه در او ایجاد شود.
وی در ادامه گفت : مدرسه مهمترین جامعهای است که دانشآموزان بیشترین زمان را در آنجا میگذرانند، پس شرایط مدرسه باید با روند رشد جسمانی و روانی دانشآموزان همسو باشد و در مدرسه جنبش و تحرک و تعامل با محیط برای بچهها فراهم شود
دریکوند در پایان تاکید کرد : در روز بدون کیف و کتاب می شود به ویژگیهای دوران کودکی توجه بیشتری کرد و به کاهش اضطراب، افزایش انگیزه و علاقه دانشآموزان پر و بال بیشتری داد. با ادامه این مسیر میتوان به ارتقای کیفیت آموزش و فراهم شدن زمینه بروز و ارائه خلاقیتها برای مدیران، معلمان، اولیا و دانشآموزان امیدوار شد.
لازم به ذکر است روز بدون کیف در 3013 مدرسه دوره ابتدایی اجرا گردید و باعث شد که بیش از 201 هزار دانش آموزان دوره ابتدایی استان سرزندگی را تجربه کنند .