۱۵ هزار دانش آموز استان قزوین در همایش رای اولی ها شرکت کردند
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: برگزاری ۱۵ همایش رای اولی در مناطق چهارده گانه با مشارکت ۱۵ هزار دانش آموز و ۲۷۰۰کارگاه آموزشی با حضور ۱۰۰ هزار نفر از مهمترین اقدامات فرهنگی است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی و به نقل از خبرگزاری برنا از قزوین؛ هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین روز یکشنبه به ریاست محمد مهدی اعلایی استاندار و با حضور الهام یاوری رئیس سازمان سمپاد کشور و نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان در در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد.
نقی سیاهکالی مرادی در این جلسه گفت: برای شناسایی بیسوادان و کم سوادان با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی بایستی اقدام شود تا اجرای طرح «هر کارمند یک سوادآموز» را عملیاتی کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآورشد: در خصوص تجاری سازی و تغییر کاربری مراکز بلا استفاده اقداماتی شده تا از محل مولد سازی بتوانیم مدارس جدیدی در مناطق محروم احداث کنیم.
وی در خصوص تجهیز کتابخانه های کلاسی در دوره ابتدایی با همکاری معاونت ابتدایی و ترویج فرهنگ مطالعه نیز گزارش داد و اظهارداشت: کمبود فضای آموزشی و تخریبی بودن مدارس از دغدغه های نظام آموزش و پرورش استان است که باید برای آن تدبیر کنیم.
سیاهکالی مرادی بیان کرد: ۲۶ درصد مدارس استان تخریبی است که ۱۰ درصد آنها مقاوم سازی شده و ۵۳۲ مدرسه نیز دو شیفت است.
وی گفت: استان قزوین در مولدسازی پیشرو است که در مرحله دوم ۲۵۰ میلیارد تومان پیش بینی فروش املاک داریم که دو واحد در شهر صنعتی البرز است و در این منطقه می توانیم از محل مولدسازی شش واحد جدیدی بسازیم که ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین از همراهی و همدلی خوب معاونت عمرانی استانداری در اجرای برنامه های آموزشی تشکر و قدردانی کرد.
وی از برگزاری همایش رای اولی ها هم خبرداد و اظهارداشت: 15 همایش رای اولی در مناطق چهارده گانه با مشارکت 15 هزار دانش آموز برگزار شده و بیش از 100 هزار نفر نیز در کارگاههای جهاد تبیین در قالب 2700 کارگاه آموزشی شرکت کرده اند.
نقی سیاهکالی مرادی یادآورشد: برگزاری بیش از 700 نمایشگاه کتاب، مشارکت 85 هزار دانش آموز در 300 مدرسه استان در تشییع شهدای استان، ثبت نامه 30 هزار و 500 دانش آموز (120 هزار نفر رشته) در جشنواره فرهنگی هنری امید فردا، برگزاری دوره های آموزشی تقلید و مرجعیت برای 20 هزار دانش آموز، صدور تشویقی برای 700 فرهنگی فعال نماز، هماهنگی برای حضور 10 هزار دانش آموز به همراه والدین در نماز مغرب و عشا از کارهای فرهنگی انجام شده است.
وی گفت: تجلیل از 100 حافظ قرآن کریم، برگزاری دوره ها و کارگاههای توجیهی و آموزشی نماز برای یک هزار نفر از همکاران فرهنگی، برگزاری محفل انس با قرآن در 1000 مدرسه با حضور 100 هزار دانش آموز و برگزاری 250 نشست نماز با حضور مدرسین تخصصی نماز کشوری در مناطق و نواحی آموزش و. پرورش هم در ردیف برنامه های مهم فرهنگی اجرات شده است.
منبع