جلسه هماهنگی و تبیین دبیرخانه های استانی حوزه آموزش ابتدایی برگزار شد
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، نشست علمی تخصصی دبیرخانه های استانی با هماهنگی و تبیین دبیرخانه های استانی با حضور حمیده سوخت سرایی، سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان و معاونین آموزش ابتدایی، کارشناسان آموزش و تکنولوژی و اعضای دبیرخانه مناطق بصورت مجازی برگزار گردید.
سوخت سرایی سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان بیان داشت: در دنیای امروز تغییر و تحولات، با سرعت بسیار بالا در همه ارکان زندگی بشر تأثیرات متعدد، متنوع و بعضاً غافلگیرکننده میگذارد. تجربه نزدیک به یک سال گذشته در خصوص تغییرات به وجود آمده در نظام های آموزشوپرورش جهان و ایران حاکی از آن است که پویایی و چابکی سازمانی یکی از اساسیترین عوامل موردنیاز بهمنظور سازگاری و تطابق با محیط پیرامون می باشد.
وی در ادامه افزود: چابکی سازمانی به معنای توانایی برای حس گری، ادراک و پیشبینی تغییرات موجود در محیط کار و پاسخ به تغییرات پیشبینینشده و غیرمنتظره با روش های مناسب و در زمان مناسب و همچنین تبدیل تهدیدها به فرصتها، رویکردی نسبتاً نوین و درعینحال بسیار ضروری برای بقا و کارآمدی هر سازمان و به ویژه نظام های آموزشی می باشد.
سوخت سرایی در ادامه افزود: در سال تحصیلی 1403-1402 با شناسایی ظرفیت های مناطق به منظور همکاری در خصوص مدیریت و راهبری طرح ها و برنامه با تشکیل دبیرخانه های تخصصی در اولویت و دستورکار معاونت آموزش ابتدایی قرارگرفته است.
در ادامه این نشست تخصصی مسلمی مسئول راهبری دبیرخانه های استان در تبیین دبیرخانه های استانی گفت: يادگيري سازماني، تضمینی اساسی برای تحقق راهبردهای سازمانی است و همچنین با توجه به لزوم توانمندسازی تمامی نیروهای انسانی که مجری مأموریت ها و سیاست های سازمان می باشند، لازم است تا با ایجاد کانون های توسعه حرفه ای نسبت به افزایش کارایی، بهبود اثربخشی اقدام شود.
وی افزود: در حال حاضر و به دلیل نیازهای آموزشی، بیش از پیش تشکیل دبیرخانه های تخصصی بهعنوان بازوان اجرایی، اهمیت دارد و با ایجاد شبکه های تخصصی در سطح استان و بهره مندی از خرد جمعی، ضمن حفظ انرژی نیروی انسانی و استفاده از ظرفیت های موجود، فاصله حوزه تصمیم سازی تا حوزه عمل کاهشیافته و کیفیت بخشی و کارآیی طرح ها و برنامه ها و بهسازی مستمر صورت می پذیرد.
وی در پایان اظهار داشت: امید است با تشکیل دبیرخانهها، قطب ها و کارگروه های تخصصی، با جلب مشارکت و سهیم شدن ظرفیت های فکری و اجرایی مناطق به نتایج مطلوبی دست یابیم.
منبع