نقش جدیدی بر صفحه فعالیت‌های تربیتی در استان رقم خورد

نقش جدیدی بر صفحه فعالیت‌های تربیتی در استان رقم خورد

  • 1402/9/20 دوشنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، سعید دهنوی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل در تشریح این خبر گفت: امسال باتوجه به محتوای برنامه فراگیر پرورشی و فرهنگی، برآن شدیم تا با اجرای برنامه‌های بومی استانی مبتنی بر مدرسه محوری، استفاده ازظرفیت نخبگان، تقویت هیأت‌های اندیشه‌ورز و تقویت برنامه‌های همگانی با هدف درگیر نمودن طیف وسیع مخاطبان در فعالیت‌های تربیتی، نقش جدیدی بر صفحه فعالیت‌های تربیتی در استان رقم بزنیم. به همین منظور با خرد جمعی و بررسی‌های صورت گرفته، برنامه‌های دبیرخانه کیفیت‌بخشی فعالیت‌های پرورشی استان در شش محور تدوین و از اینفو گرافی آن، رونمایی شد.

وی افزود: برنامه یکشنبه‌های تربیتی با رویکرد نوین در راستای توانمندسازی نیروهای حوزه پرورشی اجرا خواهد شد و روایت‌گری تجربه‌های تربیتی توسط فعالان عرصه تربیت در هر هفته، باهدف کاربست اندیشه‌ها و تجربه‌های نو در استان، باحضور و اجرای فعال مربیان، معاونان پرورشی و سایر صاحبان تجربه‌های برتر تربیتی اعم از مدیران، دبیران، آموزگاران و...‌ انجام خواهد شد.

دهنوی با اشاره به مدل جدید بومی نظارت بر عملکرد تربیتی مدارس، به طرح «فصل نظارت» اشاره کرد و هدف از اجرای هفتگی این طرح به شکل هماهنگ توسط گروه آموزشی کیفیت بخشی فعالیت‌های پرورشی را آسیب‌شناسی اقدامات تربیتی مدارس برشمرد. 

وی همچنین طرح «روشنای اندیشه‌ورزی» را گامی مهم در بازخوانی اندیشه‌های تربیتی تمامی افرادی دانست که می‌توانند در اجرای طرح‌های نو و فعال تربیتی نقش تاثیرگذار داشته باشند و «پرسمان تربیت» را فضاسازی عملیاتی و میدانی برای تریبون آزاد اندیشه‌ها دانست و اذعان نمود: تمامی طرح‌های این دبیرخانه با اهداف پایه و اصلی برنامه فراگیر پرورشی و فرهنگی «خردورزی، ایمان، هویت، نشاط و امید»کاملا تطبیق دارد. همچنین طرح «نشست‌های خوانش جمعی کتاب زی» در راستای جمع خوانی همگانی، نقد و بررسی کتاب‌های شاخص و با انگیزه افزایش مشارکت اولیا در برنامه‌های تربیتی در سطح استان اجرا خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان گفت: هرکدام ازاین برنامه‌ها با راهبری استان و شور و اشتیاق همکاران حوزه معاونت پرورشی در مناطق  اجراخواهد شد که امیدواریم، تلاشی پویا در بومی شدن فعالیت‌های تربیتی و تقویت روحیه مشارکت در اجرایی شدن برنامه‌ها باشد.

منبع