انجمن اوليا و مربيان مظهر همکاري خانه و مدرسه در امر تعليم و تربيت کودکان و نوجوانان است
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، با هدف تبیین برنامه ها و فعالیت های آموزشی و تربیتی پیش رو در مدارس، همایش مشترک روسای انجمن های اوليا و مربيان و مدیران مدارس متوسطه زاهدان در محل آمفی تئاتر شهید عالی اداره کل برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در این همایش اظهار داشت: هر يک از دو کانون خانه و مدرسه به تنهايي امکان عمل موفقيت آميز نخواهند داشت.
وی افزود: اوليا به عنوان صاحبان اصلي سرمايه هاي با ارزش داراي حق اظهار نظر، حق نظارت و در برخي موارد حق دخالت در مسائل آموزش و پرورش هستند و تنها در اين صورت است که فرآيند پيچيده و عميق تربيت و تعليم مي تواند به شکل صحيح و شايسته اي به اجرا گذاشته شده و موجب رشد و تعالي شود.
بروشکی ادامه داد: ممکن است رفتار و شيوه هاي تربيتي مربيان با رفتار و روشهاي تربيتي اوليا در خانواده متفاوت يا احيانا در تضاد باشد؛ از اين اصل مسلّم تربيتي مي توان
ضرورت ارتباط و تبادل نظر ميان اوليا و مربيان را درک کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد: آنچه می تواند در ضریب موفقیت برنامه ها و فعالیتهای مدرسه تاثیرگذار باشد؛ تعامل، همراهی و همسویی بیش از پیش خانواده ها و اولیای دانش آموزان با مدیران و دیگر عوامل مدارس خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع حساسیت امتحانات پایانی دانشآموزان بویژه در دوره متوسطه دوم اشاره کرد و خاطرنشان نمود: آزمون های پایانی دانشآموزان پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم در سال تحصیلی جاری بصورت نهایی و تصحیح اوراق امتحانی نیز کاملاً الکترونیکی انجام می گیرد.
بروشکی ادامه داد: از آنجایی که نتایج این آزمونها به عنوان سوابق تحصیلی دانشآموزان تاثیر مستقیمی در کنکور سراسری خواهد داشت؛ از حساسیت و اهمیت بسزایی برخوردار است و می طلبد هم عوامل مدرسه و هم خانواده ها این مهم را با دقت نظر بیشتری پیگیری نمایند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: همفکری، هم اندیشی و بهرهگیری از خرد جمعی اولیای مدرسه و خانه، کمک شایانی به کاهش نگرانی و استرس دانشآموزان در این مقوله خواهد کرد؛ پس ضرورت دارد تا با برگزاری جلسات متعدد با خانواده ها، موضوع تبیین و همراهی و مشارکت آنان بیش از پیش رقم خورد.
وی گفت: در این راستا با مشارکت همه جانبه، باید از همه بسترها و ظرفیت های پیدا و پنهان بهره جست و شرایط را از هم اکنون برای برگزاری امتحاناتی سالم و مطلوب مهیا نمود.