ارتقاء ۱۷ پله ای رتبهی استان در گام دوم نهضت سوادآموزی
ارتقاء ۱۷ پلهای شاخصهای ارزیابی ۲۲گانه معاونت سوادآموزی در سطح کشور حاکی از تحقق "ما می توانیم "بود. در مسیر تحقق تحول رشد کیفی عملکرد نیز شورای پشتیبانی سوادآموزی به منظور جذب مشارکت دستگاههای اجرایی استان با تشکیل کارگروه تخصصی پیگیری تحقق مصوبات شورای پشتیبانی سوادآموزی را سرلوحه کار قرار داد و این نوید بخش عزم همگانی برای رفع معضل بیسوادی است.
انعقاد و اجرای تفاهمنامههای همکاری مشترک بین بخشی با مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل، محسنین انصارالرسول، خادم یاران رضوی و... سبب تقویت گفتمان سازی و جلب مشارکت گروه های مردم نهاد برای توسعه پوشش دهی بی سوادی بود.
همچنین راه اندازی دومین مرکز یادگیری محلی با عنوان شهید باهنر در شهرستان ملارد با هدف تقویت سواد مهارت آموزی از دیگر توفیقاتی است که رهآورد آن ایجاد پایگاه دانایی برای ارائه خدمات و فعالیت ها به آحاد مردم است.
شروع فعالیتهای سوادیاران با هدف تبلیغ و ترویج، شناسایی بیسوادان و کمسوادان و در صورت امکان آموزش از جمله طرح های جذاب برای دانش آموزان عزیز است. اجرای طرح نهضت دانشآموزی و انجام فعالیت در بستر شاد و اجرای طرحهای مکمل شامل حلقههای کتابخوانی خواندن با خانواده، نماز کلید بهشت، آموزش مقدماتی رایانه، کسب رتبه سوم کشوری در تبلیغ و ترویج اطلاع رسانی و تولید خبر و محتوا، تولید دومین سرود دانشآموزی سوادآموزی و نیز تولید نماهنگ سرود دانشآموزی سوادآموزی، کسب ۳ رتبه برتر کشوری در مسابقات پرسش مهر و کتابخوانی سوادآموزان انتقال ایرانی و کسب جایگاه دوم کشوری، کسب رتبه برتر نخستین فراخوان بینالمللی رهیافتهای نوین در زیست بوم جدید، جلب مشارکت خیرین و پشتیبانی از سوادآموزان برتر ایرانی و آموزش دهندگان، ارائه خدمات رایگان آموزشی به کلیه مخاطبین واجد شرایط مددجویان ندامتگاهها، زنان روستایی، نظامیان، اصناف و ... از دیگر فعالیت ها و افتخارات این حوزه است.
همچنین با هدف شناسایی و ثبت نام سوادآموزان ایرانی، پالایش محله محور و مدرس محور بی سوادی با اجرای طرح روستای باسواد و تهیه و تنظیم اطلس سواد روستا در دستور کار قرار گرفت و با شناسایی و معرفی روستاهایی که همه ساکنین آن باسوادند و طرح سواد قرآنی ویژه افرادی که قرآن می خوانند اما مدرک تحصیلی ندارند، مسیر رویکرد تحولی در جامعهی هدف هموار شد.