مشخص شدن 11 ملک مازاد آموزش و پرورش استان گیلان برای اجرای طرح مولدسازی
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، محمد حسین رمضانی در نشست خبری با خبرنگاران خبرگزاری ها با اشاره به فعالیت املاک آموزش و پرورش در قالب عقودی مانند: صلح، هبه و وقف اظهار داشت: موضوع مولد سازی در شکل های (فروش، تهاتر، معاوضه و ...) انجام می شود که برای نیل به این هدف رعایت نیات هبه و وقف کنندگان و همچنین شروط مندرج در اسناد واگذاری زمین مبنی بر استفاده آموزشی ضروری است. وی افزود: با رعایت موارد قانونی تاکنون 11 ملک به ارزش 157 میلیارد و 800 میلیون تومان در استان شناسایی شده که در کارگروه استانی تصویب شده که پس از آن، مراحل تغییر کاربری و درج در سامانه انجام خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به اجرای بسته رونق در جهت تسریع در ساخت و ساز واحدهای نیمه تمام خاطرنشان کرد: در این بسته پیشنهادی هر کجا سازه نیمه کاره داشته باشیم با تهاتر یکی از املاک خود علاوه بر تأدیه بدهی پروژه نیمه تمام را به اتمام می رسانیم. رمضانی گفت: در طرح مولدسازی، املاک مازاد آموزش و پرورش پس از فروش یا تهاتر عواید آن صرفاً در همان منطقه مورد اجرای طرح مولدسازی ، صرف ساخت و ساز و خرید تجهیزات آموزشی و زیربنایی خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره تاثیر معدل در کنکور اظهار کرد: این امر در کنکور ۱۴۰۳ معادل ۵۰ درصد خواهد بود و در ۱۴۰۴ به ۶۰ درصد خواهد رسید ضمن اینکه در کنکور ۱۴۰۲، تاثیر معدل ۴۰ درصد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان خاطرنشان کرد: تاثیر معدل در کنکور موجب شده تا برنامههای جدیدی برای آموزش و پرورش در ارتباط با برنامه درسی، نحوه برگزاری آموزشهای نهایی، نحوه تصحیح اوراق امتحانی طراحی شود که باید مورد توجه قرار گیرد. رمضانی با بیان اینکه شیوه قبلی (عدم تاثیر معدل یا سوابق تحصیلی در کنکور) دانشآموزان را ترغیب به تست زنی میکرد، خاطر نشان کرد: در شیوه جدید عمده تمرکز بر روی محتوی است و معلمان میتوانند نقش تربیتی خود را پررنگتر کنند. وی افزود: در خرداد ماه ۱۴۰۳ برای نخستین بار علاوه بر پایه دوازدهم، امتحانات پایه دهم و یازدهم نیز به صورت نهایی برگزار می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به در پیش بودن انتخابات، اظهار کرد: آموزش و پرورش دارای مخاطبان زیادی است و یکی از جاهایی که بعد از صدا و سیما میتواند در راستای جذب حداکثری نقش آفرینی کند، آموزش و پرورش است. رمضانی با بیان اینکه در راستای برگزاری هرچه باشکوهتر انتخابات علاوه بر تجهیزات و محل شعب اخذ رأی، عوامل اجرایی را در اختیار ستاد انتخابات استان میگذارد، افزود: دانشآموزان سفیران آموزش و پرورش در انتخابات هستند و میتوانند فعالیتهای انتخاباتی مدرسه را به خانوادهها انتقال دهند. وی با بیان اینکه در گیلان ۲۴ هزار و ۲۰۰ نفر رأی اولی داریم که در مدارس استان مشغول به تحصیل هستند، گفت: از این تعداد ۱۲ هزار و ۸۰۰ دانشآموز رأی اولی پسر و ۱۱ هزار و ۴۰۰ دانشآموز رأی اولی دختر هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در بخش دیگری از سخنانش از اعزام بیش از هزار دانش آموز دختر به سفر راهیان نور خبر داد و گفت: مقدمات سفر برای بیشاز هزار دانش آموز پسر به مناطق عملیاتی کشور در قالب راهیان نور فراهم شده است. رمضانی از مشارکت ۴ هزار نفری دانش آموزان گیلانی در مراسم اعتکاف خبر داد و بیان کرد: حدود ۱۶ هزار دانش آموز گیلانی در قالب راهیان پیشرفت با دستاوردهای انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف آشنا شدند. وی ادامه داد: بیش از ۳ هزار دانش آموز گیلانی در مراسم جشن تکلیف در مدارس شرکت کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان از ساخت ۲ مدرسه محله محور در رشت خبر داد و بیان کرد: در این گونه مدارس اهالی محله میتوانند از امکاناتش استفاده کنند.
منبع