طراحی برنامه تحولی ۵ ساله حوزه پژوهش و فناوری وزارت آموزش و پرورش
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی محبی در برنامه روز پژوهش که صبح امروز در اردوگاه شهیدباهنر برگزار شد، اظهار کرد: هفته ملی پژوهش و فناوری، از امروز (۱۹ آذر) آغاز شده و تا شنبه هفته آینده (۲۵آذر) ادامه دارد.
وی با بیان اینکه این جشنواره در ۹ محور برگزار شده که برگزیدگان در اینمحورها تجلیل میشوند، خاطرنشان کرد: دانش آموزان پژوهشگر و فناور، معلمان پژوهنده، پژوهشگران و فناوران فرهنگی و... از جمله این محورها هستند.
محبی افزود: شرکتکنندگان بخش دانشآموز پژوهشگر و فناور، امسال ۳۰۰ هزار مورد نسبت به سال گذشته کاهش داشت. پارسال ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار شرکتکننده داشتیم و امسال ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار شرکتکننده داشتیم.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش گفت: کل جوایز بخش دانشآموزی را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تقبل کرده است. سال گذشته ۹۳ دانشآموز مورد تقدیر قرار گرفتند و امسال ۱۲۵ دانشآموز تجلیل میشوند که ۶۰ مورد آثار پژوهشی مشترک داشتند.
وی با بیان اینکه در بخش معلم پژوهنده بیش از ۵۰ هزار شرکتکننده داشتیم که میزان آثار راهیافته به مرحله کشوری امسال ۴۳ درصد رشد داشته است، اظهار کرد: پژوهشگران و فناوران امسال و پارسال هر دو ۷۲ نفر بودند.
محبی با بیان انتظاراتی از وزارتین علوم و آموزش و پرورش ابراز کرد: سال گذشته درخواست تشکیل کمیسیون تربیت و آموزش را داشتیم که توسط وزارت علوم انجام شد و اعضای آن نیز تعیین شده است.
وی افزود: انتظار بعدی از وزارت علوم، مجوز بازنگری آییننامه ارتقای اعضای هیات علمی پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی متناسب با ماموریتگرایی این دانشگاهها است.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش گفت: انتظاراتمان از وزارت آموزش و پرورش، اجرایی کردن الزام پیوست پژوهشی برای تصمیمات کلان و اساسی سطوح مختلف آموزش و پرورش، اختصاص سرانه پژوهشی برای معلمان و مدارس و اصلاح مدیریت جزیرهای امور پژوهشی و استقرار مدیریت یکپارچه در مناطق است.
وی همچنین از طراحی برنامه تحولی ۵ ساله حوزه پژوهش و فناوری خبر داد.
منبع