![زنگ انقلاب در مدرسه شاهد آیت الله بهجت ناحیه یک رشت به صدا درآمد](https://api.kargozininews.com/guilan.medu.gov.ir/135778_main.jpg)
زنگ انقلاب در مدرسه شاهد آیت الله بهجت ناحیه یک رشت به صدا درآمد
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، اسدالله عباسی در آیین به صدا در آمدن زنگ انقلاب با شادباش فرا رسیدن ایام دهه فجر با تشریح برخی ویژگی های دوران حکومت پهلوی اظهار داشت: حضور مستشاران آمریکایی و اسرائیلی، حضور پزشکان خارجی، عدم اختصاص زمین های زراعی مرغوب به کشاورزان و عدم عدالت آموزشی برای ارتقای تحصیلی از نشانه هایی بود که ما نمی توانستیم رویاهایمان را تحقق ببخشیم. وی با تشریح برخی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: ساخت سفینه های فضایی، موشک ، آماده سازی زیرساخت های خطوط ریلی شمال_ جنوب و شرق_ غرب ، فعالیت فارغ التحصیلان دانشگاهی در شرکت های دانش بنیان بخشی از این توفیقات محسوب می شوند.
استاندار با اشاره به هجمه های دشمن از فردای انقلاب و توطئه علیه کشور گفت: فعالیت های سلطنت طلبان ، ترورهای کور منافقان در به شهادت رساندن مسئولان و مردم عادی، تحمیل جنگ 8 ساله علیه کشور، برپایی برخی اغتشاشات در سال های 1388 و 1401 نمونه هایی از این طرح های بیگانگان برای ضربه زدن به انقلاب است. عباسی افزود: دشمن در حال حاضر بیکار ننشسته و حتی زائران مراسم سالگرد حاج قاسم هم رحم نمی کند و کودک و بزرگسال را به شهادت رسانده است. وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس در 11 اسفند اظهار داشت: برگزاری متعدد انتخابات در کشور در 45 سال اخیر نشانه بارز حکومت مردم بر مردم و واگذاری مقدرات کشور به نخبگان است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این آیین گفت: دهه فجر عید انقلاب است و دستاوردهای مهم آن مانند: استقلال، آزادی و نظام جمهوری اسلامی برای دانش آموزان ما تبیین شود. محمد حسین رمضانی با تأکید بر لزوم بهره گیری از تجربیات چهل ساله اخیر در ورود به چله دوم انقلاب گفت: همان گونه که در بیانیه گام دوم انقلاب تأکید شده باید عظمت انقلاب و ویژگی های رهبری امام خمینی برای دانش آموزان بیش از پیش تشریح شود که این مهم را در کتاب های درسی و همچنین در مسابقه ها و پویش های فرهنگی و هنری اجرایی کرده ایم. وی با مقایسه برخی کارکردهای آموزش و پرورش در قبل و بعد انقلاب گفت: تدوین سند تحول بنیادین به عنوان یک سند تعلیم و تربیت بومی و تبدیل آموزش های تک ساحتی به تمام ساحتی، افزایش ضریب تحصیلات در دوره های اول و دوم متوسطه به ویژه مدارس دخترانه، افزایش باسوادی از 50 درصد به بیش از 98 درصد از مهم ترین مختصات مقایسه ای در آموزش و پرورش در قبل و بعد از انقلاب است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به اجرای عدالت آموزشی در نظام آموزش و پرورش بعد از پیروزی انقلاب، افزود: در استان گیلان ۱۰ مدرسه در روستاهای وجود دارد که فقط برای آموزش یک دانش آموزش فعال هستند در حالیکه ۶۰ درصد دانش آموزان قبل از انقلاب بعد از گذران دوران ابتدایی بلاتکلیف بودند و مدرسهای برای ادامه تحصیل نداشتند.
گزارش تصویری این مراسم:
https://guilan.medu.gov.ir/fa/node/135729
منبع