اگر بخواهیم نظام بهره وری را ارتقاء دهیم، می بایست جامعه ای کوثری (خیر کثیر) داشته باشیم
رئیس اداره آموزشی پژوهشی اداره کل اطلاعات استان خراسان رضوی امروز دوشنبه ۹ بهمن، در گردهمایی دو روزه آموزشی، توجیهی و تبیینی کارشناس مسولان و کارشناسان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استان خراسان رضوی به تبیین و تشریح شاخص های ارزیابی مدیران دستگاه ها از دیدگاه مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) پرداخت.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی؛ وی به کارشناس مسؤلان و کارشناسان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات توصیه کرد: توجه ویژه به شاخص های ارزیابی مدیران از منظر رهبر معظم انقلاب را به صورت خیلی جدی در دستور کار خود قرار دهند.
وی گفت: این شاخص ها عمل به دستورات الهی، شایسته سالاری در انتصابات، شفاف سازی، اهمیت به منابع انسانی، برنامه ریزی صحیح، پاسخگویی به جامعه، فعالیت جهادی و افزایش کارآمدی، ایجاد پیشرفت و تحول، اجرای عدالت، نظارت صحیح بر قانون مداری، اصلاح امور و فسادستیزی، حفظ ارزش های کشور، توجه به ظرفیت های داخلی، توجه ویژه به مردم و محرومین، فقرزدایی، ایجاد خط و مشی صحیح در مدیریت عملکرد هستند.
رئیس اداره آموزشی پژوهشی اداره کل اطلاعات خراسان رضوی افزود: در حوزه ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، ویژگی تهاجمی را جدی بگیرید و برای تحقق اهداف و برنامه های پیش رو، به سراغ توسعه اشراف اطلاعاتی بروید.
وی ادامه داد: برای بررسی، ارزیابی و بازرسی مسائل و امور محوله، نگاه کلان داشته، به صورت پروژه ای عمل کنید و از نگاه فردی به مسائل بپرهیزید. اگر اینگونه پیش بروید، مراجعات حضوری خود و از این نوع فعالیت ها باهدف رفع و پیگیری مشکلات فردی مردم و همچنین مراجعات آنان (حضوری، تلفنی و مجازی) نیز کاهش خواهند یافت.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین وظایف و مأموریت های کارشناس مسؤلان و کارشناسان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استان، کمک به کارآمدی مدیران با هدف ارتقاء کارآمدی و پیشگیری از نارضایتی مردم می باشد. لذا در راستای اهداف، برنامه ها و مأموریت های حوزه ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، اقدام به «شبکه سازی» نمایید تا نه تنها شنیدن صحبت های بدنه آموزش و پرورش بلکه دسترسی مردم به شما، مسؤلین اداره کل آموزش و پرورش استان و ادارات نواحی، مناطق و شهرستان ها نیز تسهیل گردد.
رئیس اداره آموزشی پژوهشی اداره کل اطلاعات استان خراسان رضوی در پایان افزود: اگر بخواهیم نظام بهره وری را ارتقاء دهیم، به جامعه ای کوثری (خیر کثیر) نیاز داریم. همانگونه که از نامش پیداست، در جامعه کوثری، کاهش اسراف منابع مالی، منابع انسانی و وقت تحقق یافته و بالتبع میزان بهره وری افزایش می یابد.
منبع