کیفیت بخشی به فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس تیزهوشان اولویت اصلی آموزش و پرورش استان کرمان است
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان محمد حسین منظری توکلی در این جلسه « چگونه دانستن، چگونه انجام دادن، چگونه با دیگران زیستن و چگونه شدن» به عنوان ستون های اصلی یادگیری در قرن 21 نام برد و اظهار کرد: این ستون ها همان اقدامات و برنامه هایی هستند که در آموزه های دین مبین اسلام برای رسیدن به کمال و سعادت در نظر گرفته شده اند.
وی با بیان اینکه چرا در آموزش و پرورش برنامه ریزی می کنیم؟، چه چیزی را باید یاد دهیم و بیاموزیم؟، چگونه و چرا بیاموزیم؟ تاکید کرد: باید معلم نسبت به چرایی آموختن و اهداف یادگیری آشنا باشد.
منظری توکلی بر ایجاد انگیزه و پذیرش در دانش آموزان نسبت به مسائل تربیتی و آموزشی تاکید و تصریح کرد: اگر دانش آموز با انگیزه مسائل درسی را پذیرش کند خود آغازگری، خود مشاهده گری و خود ارزیابی در او ایجاد می شود.
وی کارآمدی مدارس را لازمه افزایش بهره وری و تحقق اهداف آموزشی و پرورشی دانست و خاطر نشان کرد: کارآمدی مدارس از اهداف مشترک همه کشورها در حوزه تعلیم و تربیت است و اگر خود ارزیابی و خود نظارتی ایجاد شود مدارس کارآمد می شوند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه می خواهیم در مدارس انسان هایی توسعه یافته و اندیشه ورز بجای کارگران دست ورز تربیت کنیم تاکید کرد: باید ظرفیت فکری و مغزی دانش آموزان در کلاس های درس فعال شود.
محمد حسین منظری توکلی عنوان کرد: تقویت حافظه دانش آموزان نوعی دست ورزی است پس باید قدرت اندیشه دانش آموزان تقویت شود.
وی از سرمایه انسانی به عنوان مهمترین سرمایه یک سازمان نام برد و گفت: باید در حوزه تعلیم و تربیت به سرمایه انسانی بجای سرمایه فیزیکی توجه شود.
منظری توکلی بر برنامه ریزی در راستای ارتقای کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی در مدارس سمپاد و حضور فعال دانش آموزان در المپیاد های علمی تاکید کرد.
منبع