توسعه همکاری دوجانبه و تبادل تجربه نقش مهمی در ارتقاء شاخص های آموزشی و پرورشی دارد
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی ادارهکل آموزشوپرورش استان هرمزگان، حوریه حاجی زاده با بیان این خبر افزود: در این نشست ضمن تبادل تجربه و بررسی چالش ها و مشکلات مشترک، بر ضرروت هم افزایی و انتقال تجربه کاربردی تاکید شد چرا که آموزش و پرورش کشوربا نظام یکپارچه، موفقیت آن نقش مهمی درتوسعه و پیشرفت کل کشور دارد.
وی با تاکید براینکه برنامه های اجرایی در مدارس باید بیانگراجرای مطلوب مفاد سند تحول بنیادین باشد، تصریح کرد: این مهم نیازمند دگرگونی دیدگاه نسبت به مدرسه، دانش آموز، فضای آموزشی و مدیریت است که نیازمند این هستیم که مسائل مربوط به مدارس در استان ها مورد واکاوی قرار گیرد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان همچنین گفت: تمام برنامه ها و فعالیت بایستی منطبق با سند تحول باشد و سند تحول میثاق ملی و راهبردی و نقشه راه آموزش و پرورش است.
حاجی زاده با تاکید بر اینکه ادارات کل آموزش و پرورش استان ها موظف به اجرای سند هستند و مبنای ارزیابی کل فعالیت های مدارس باید در همین راستا باشد، خاطرنشان کرد: نشست هماندیشی معاونین آموزش ابتدایی دو استان به میزبانی شهرستان سیریک برگزار شد و روسای ادارات آموزش ابتدایی ادارات کل استان هرمزگان و کرمان به بررسی چالش ها و مشکلات مدارس درجهت اجرای موثر طرح و برنامه ها پرداختند و خلاقیت ها و طرح های خاص استان خود را بیان کردند.
این مسوول یادآورشد: خروجی این جلسه هم اندیشی به شیوه فکری، راهکارها و فعالیت های عملیاتی برای برون رفت از چالش ها بود که مقرر شد معاونین پس از جمع بندی این پیشنهادات و راهکارها، در جلسه کشوری معاونین سراسر کشور، موارد آن را مطرح نمایند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان مهمترین مطالب بیان شده در جلسه را تبیین طرح کیفیت بخشی و بسته جامع نظار، ارائه گزارش فعالیت های صورت گرفته مدارس در خصوص کیفیت بخشی به آموزش دانشآموزان دوره ابتدایی بیان و بر ضرورت استمرار نشست های مشترک تاکید کرد.
منبع