طرح دختران آفتاب ایران(دآا) خراسان رضوی با هدف غنی سازی اوقات فراغت دختران مناطق عشایری و روستایی برگزار می شود
جلسه استانی شورای هماهنگی طرح دختران آفتاب ایران(دآا) خراسان رضوی با حضور رضا کشتی دار سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان، سروری معاون امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان، حاجی زاده رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان، رئیس هیئت های ورزش روستایی و بازی های محلی خراسان رضوی و نماینده های ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، معاونت آموزش متوسطه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی رضا کشتی دار سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان گفت: این طرح برای دومین سال، با هدف غنی سازی اوقات فراغت دختران مناطق عشایری و روستایی با رویکرد ورزشی تربیتی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مواد مخدر، مهارت های زندگی، بازیوارسازی، بازی های جمعی، جشنواره قهرمانی و استعدادیابی اجرایی می شود.
وی گفت: دلیل اجرای این طرح عدم فعالیت ورزشی و شادی و نشاط در بین دختران است چون دختران ما شاید به خاطر محدودیت ورزش بانوان امکان ورزش و فعالیت را ندارند.
وی بیان کرد: جامعه هدف این طرح مدارس شبانه روزی دخترانه عشایری و روستایی هستند که فعلا برای دومین سال آموزشگاه دخترانه متوسطه اول شهید طاهری کلات با ۱۶۰ دانش آموز و آموزشگاه ام هانی از تبادکان با ۱۷۰ دانش آموز متوسطه اول و متوسطه دوم هستند.
کشتی دار افزود: انشاالله بتوانیم طرح را باکیفیت عالی انجام دهیم البته برای خراسان رضوی با این گستره، دو مدرسه کافی نیست و در اینده افزایش خواهد یافت. به خصوص بهتر است برای مدارس شبانه روزی حتما این طرح انجام شود.
وی گفت: این طرح با مشارکت سایر دستگاه ها اتفاق می افتد و سعی داریم در صورت استطاعت، تعداد مدارس را بالا ببریم.
وی بیان کرد: در این طرح با نیازسنجی و توجه به ذائقه دانش آموزان، مدرسه تجهیز می شود و دانش آموزان باید علاوه بر جشنواره ها و ورزش های قهرمانی، ۴کارگاه ۴ ساعته نیز بگذرانند.
سروری معاون امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استاندر ادامه گفت: ترجیح در این طرح دانش آموزان مقطع متوسطه اول هستند.
وی گفت: با توجه به اینکه همه دستگاه ها موظف هستند یک درصد بودجه به بانوان درون دستگاهی و برون دستگاهی در جهت تحکیم بنیان خانوده تخصیص دهند میتوان از این موضوع در راستای کمک به طرح دختران آفتاب ایران استفاده کرد.
اشرفی جانشین شورای فرهنگی ستاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مبارز با مواد مخدر خراسان رضوی در ادامه گفت: در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر، اولویت ما پیشگیری در قشر زیر ۱۸سال یعنی همان دانش آموزان است چون اگه شروع مصرف مواد در این سن باشد هم درمانش سخت تر خواهد بود و هم تخریب آن بیشتر است.
رئیس هیئت های ورزش روستایی و بازی های محلی خراسان رضوی در ادامه گفت: ما به عنوان مسئول با هر وضعیتی که داریم یک سری وظیفه اخلاقی داریم و تحت هر شرایطی باید بتوانیم زندگی یک دانش آموز عشایری را برای خود شبیه سازی کنیم تا به نیازها و کاستی های موجود پی ببریم.
وی بیان کرد: باید مناطق عشایری و روستایی ما در صدا و سیما دیده شوند، دانش آموزان هم با شادی و نشاط بهتر درس میخوانند.
منبع