انتقال فرهنگ و پرورش دانش آموزان براساس فطرت، دو مأموریت اصلی آموزش و پرورش است
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان ، محمد حسین رمضانی در دیدار امام جمعه شفت با وی ضرورت توجه به دستگاه تعلیم و تربیت را ضروری خواند و گفت: هیچ جامعه ای توسعه نمی یابد مگر آن که آموزش و پرورش در صدر برنامه های کشور باشد و ارتقای تعلیم و تربیت در سایه رشد متوازن دانش آموزان امکان پذیر است. وی با اشاره به اهمیت فرآیند انتقال فرهنگ به دانش آموزان اظهار داشت: متأسفانه در دوره همه گیری کرونا این هدف دچار اختلال شد که خوشبختانه با حضوری شدن مدارس و اجرای حضوری برنامه های آموزشی و تربیتی این خلأ تا حدی جبران شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به جنگ شناختی دشمن علیه کشور خاطرنشان کرد: دشمن، جوانان به ویژه دانش آموزان را هدف گرفته و در این نبرد تمام عیار خانواده ها و سایر نهادها باید با همسویی به کمک آموزش و پرورش در ایفای بهتر نقش خود بشتابند. رمضانی با بیان برخی از داشته های فرهنگی جامعه در گذار از شرایط دشوار جنگ فرهنگی گفت: استفاده از گنجینه دفاع مقدس و بهره گیری از تجربیات این دوران می تواند ما را به سمت خودکفایی و استفاده بهینه از امکانات موجود رهنمون شود. وی با اشاره به برخی فعالیت های فرهنگی آموزش و پرورش در آشنایی دانش آموزان با مفاهیم اعتقادی اظهار داشت: برگزاری نماز جماعت در 2500 مدرسه و همچنین شرکت 2 هزار دانش آموز در مراسم اعتکاف برخی از این فعالیت ها محسوب می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به در پیش بودن ایام الله دهه فجر گفت: این دهه فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ راستین انقلاب به دانش آموزان و آشنایی آنان با دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است. رمضانی با تأکید بر ضرورت شرکت فرهنگیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه امسال و حضور گسترده رأی اولی ها اظهار داشت: برگزاری انتخابات، جشن تکلیف سیاسی دانش آموزان است و تبیین اهمیت انتخابات و نتایج آن برای دانش آموزان ضروری است.
امام جمعه شهرستان شفت نیز در این جلسه با تأکید بر ضرورت نگاه ویژه به این شهرستان در کاهش برخی مشکلات فرهنگی و آموزشی گفت: توجه بیشتر به اجرای سند تحول بنیادین و احداث مدارس جدید در رفع کمبود فضاهای آموزشی شهر شفت در اولویت برنامه ها قرار گیرد. حجت الاسلام و المسلمین احمد حکیمی گیلانی با اشاره به وجود برخی مدارس بلا استفاده در مناطق روستایی براستفاده بهینه از این مدارس با توجه به صبغه فرهنگی این اماکن تأکید کرد.
منبع