وزیری که چند ماهه آمده، مقصر آسیب های گذشته و چند ساله نیست
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، ابراهیم سحرخیز معاون اسبق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با روابط عمومی با بیان اینکه هر تغییری در آموزش و پرورش باید از دوره ابتدایی آغاز شود، تصریح کرد: از دولت و آموزش و پرورش انتظار میرود توازن رشتهای و هدایت تحصیلی را در دوره متوسطه ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه کنکور به تمام دوران تحصیلی علی الخصوص دوره متوسطه لطمه زده است، تصریح کرد: نظام هماهنگ امتحانات؛ استانداردسازی امتحانات و توجه به جایگاه مدرسه و سوابق تحصیلی باید جدی گرفته شود.
سحرخیز موضوع آموزش یک مهارت در مدارس کشور را بسیار مهم دانست و افزود: وزارت آموزش و پرورش با کمک برخی وزارتخانهها مانند وزارت علوم باید این طرح را دقیق پیگیری کند، سند تحول بنیادین امری ملی است و تمام دستگاهها و وزارتخانهها باید ظرفیتهایشان را برای اجرای این سند به میدان بیاورند.
این کارشناس تعلیم و تربیت در خصوص کمبود معلم بیتوجهی دولتمردان پیشین را دلیل اصلی کمبود معلم برشمرد و تصریح کرد: نگاه حداقلی به دانشگاه فرهنگیان در دوره گذشته و نبود برنامهریزی آموزشی و نیروی انسانی از جمله دلایل مهم کمبود معلم است.
سحر خیز با بیان اینکه وزیری که چند ماهه آمده، مقصر آسیبهای گذشته نیست، تصریح کرد: آموزش و پرورش، کمبود معلم دارد و این مسأله یک روزه ایجاد نشده است؛ در دولت گذشته دانشگاه فرهنگیان را رقیب دانشگاههای دیگر میدانستند ویک مقام مسئول وقت نامهای منتشر و خواستار تعطیلی دانشگاه فرهنگیان شده بود.
این کارشناس حوزه تعلیم و تربیت با بیان اینکه، آموزش و پرورش نگاه ویژه رهبر انقلاب را همراه دارد و باید به سمت عدالت و کیفیت آموزشی پیش برود، تصریح کرد: اکنون اقدام خوبی صورت گرفته که ۷۵ هزار معلم جذب شده است. برخی کلاسها تراکم بالا و برخی مدارس دو نوبته هستند و ضروری است، سازمان امور اداری و استخدامی و مدیریت و برنامهریزی کشور، کمال همکاری را با آموزش و پرورش داشته باشند، زیرا دستگاه تعلیم و تربیت هزینهای نیست و کاملا سرمایهای است.
سحر خیز در پایان، اظهار داشت: نگاه دولت سیزدهم به آموزش و پرورش نگاه مناسبی است اما باید آموزش و پرورش اولویت اول دولت باشد.