آموزش و پرورش  و مدرسه، بهترین بستر برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

آموزش و پرورش و مدرسه، بهترین بستر برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

  • 1402/11/1 یک‌شنبه

مديرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:اموزش و پرورش و مدرسه بهترین بستر برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد؛حسنعلی عزت‌خواه در جلسه شورای معاونان و روسای ادارات آموزش وپرورش شهرستانها و مناطق استان ،با بیان اینکه امروزه دشمنان دانش آموزان  را نشانه رفته اند افزود: دشمنان تا دیروز دانشگاه‌ها را هدف قرار داده بودند و امروز به سمت دانش ‌آموزان آمده تا آنها را مشغول کرده تا به قله‌های علم و دانش دست پیدا نکنند.
وی با اشاره به اينكه آسیب های اجتماعی خطری جدی در کمین دانش آموزان است، گفت:اگر می‌خواهیم آسیب‌های اجتماعی را از ریشه درمان کنیم باید بر آموزش و توانمندسازی دانش آموزان و اولیای آنها تمرکز کنیم  و در صورت اهتمام دستگاه‌ها و اجرای دقیق طرح نماد در مدارس می‌توان شاهد کاهش بسیاری از معضلات اجتماعی بود.
حسنعلی عزت‌خواه، با بیان اینکه طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان یکی از محوری‌ترین طرح‌های آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است، افزود: این طرح شامل شناسایی، غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی و اجتماعی دانش آموزان در مقابل رفتارهای پر خطر است.
دبیر جبهه فرهنگی استان هم در این نشست با بیان اینکه در دوران کرونا بخش قابل توجهی از آموزش‌های مرتبط با نهاد اجتماعی و تربیتی آموزش و پرورش را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: تعطیلی مدارس و غیر حضوری شدن آموزش‌ها تعاملات بین فردی دانش آموزان و معلمان را به حداقل رسانده و خود این مساله نیز زنگ خطر افزایش آسیب‌های اجتماعی را در گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان به صدا درآورده است.
ستار هدایت‌خواه، فضای مجازی را قتلگاهی مهلک و مخرب برای نوجوانان و جوانان دانست و افزود:آموزش و پرورش با توجه به  ظرفیت بالا و گستردگی جامعه مخاطب و هدف خود. نقش تعیین کننده ای برای پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه دارد.
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت:استقرار نظام مدیریت عملکرد در مجموعه آموزش‌وپرورش بهترین راهبرد برای ایجاد هماهنگی سازمانی و حل مسائل دستگاه تعلیم و تربیت است.
محمد دانشی نسب ،افزود:تمام تلاشمان را می‌کنیم تا بتوانیم فرایندهای دقیقی را برای شنیدن صدای مردم و پاسخگویی مناسب داشته باشیم.
وی ،صداقت، صراحت، صمیمیت و سرعت را چهار کلیدواژه حوزه ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات  آموزش و پرورش  برشمرد و گفت:ارزیابی عملکرد این اداره نه تنها به ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به دانش‌آموزان کمک می‌کند، بلکه به بهبود عملکرد این سازمان و افزایش رضایت مندی معلمان، دانش‌آموزان و والدین آنها از خدمات آموزشی و پرورش کمک می کند.

منبع