اعمال انسان ضامن سعادت و شقاوت بشری در زندگی دنیایی است

اعمال انسان ضامن سعادت و شقاوت بشری در زندگی دنیایی است

  • 1402/11/1 یک‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، در سلسله نشست های درس هایی از نهج البلاغه در مسجد قدس رشت که با حضور جمعی از فرهنگیان برگزار شد، آیت الله رسول فلاحتی در ادامه بررسی و تبیین نامه 27 امیرمومنان ، حضرت علی ( ع ) خطاب به محمد بن ابوبکر اظهار داشت: این نامه در 4 بخش اخلاق اجتماعی مدیران، پرهیزگاران و دنیای حلال ، ضرورت یاد مرگ و خطر نفوذ نفاق در سازمان ها است که هر کدام جلوه هایی از بلاغت و فلسفه حکومت داری در اندیشه پیشوای اول شیعیان را نشان می دهد. وی در تشریح مقوله پرهیزگاری ، دنیای حلال و ویژگی های آن اظهار داشت: یکی از این ویژگی ها رسیدن به مرحله یقین است ؛ همان گونه که «علم» نقطه مقابل «جهل» است، و به معنى وضوح و ثبوت چیزى آمده است، به مرحله عالى ایمان، «یقین» گفته مى شود.

نماینده ولی فقیه خاطرنشان کرد: بسیاری از اعمال دینی ما مانند: نماز و روزه جلوه هایی از رسیدن به مقام یقین محسوب می شوند و کامل کننده و آرامش دهنده اعمال و اذهان انسان ها به شمار می روند. آیت الله فلاحتی با تأکید بر نقش انسانها در شقاوت بشری اظهار داشت: نقش ایمان باید در زندگی ما تسری پیدا کند و در این میان مربیان شامل : والدین، معلم ، استاد و همچنین به ویژه « خودِ » انسان نقش راهبردی در تقویت باورهای  دینی ما ایفا می کند. وی با اشاره به نقش ابتلا و آزمایش های الهی در سرنوشت انسان ها یادآور شد: بسیاری از توفیقات دنیایی در سایه محرومیت ها به دست می آید و نمونه آن را در اختراعات و به ثمر رسیدن ایده های نوین می توان جستجو کرد.  

همچنین بعد از این جلسه، نماینده ولی فقیه در گیلان در نشستی صمیمانه با تعدادی از دانش آموزان مدرسه شهید بهشتی رشت به برخی سوالات آنان درباره مسائل مختلف پاسخ داد.

در پایان این مراسم نماز جماعت به امامت آیت الله فلاحتی برگزار شد.

 

منبع