همایش تجلیل از شوراهای برتر آموزش و پرورش استان گلستان برگزار شد

همایش تجلیل از شوراهای برتر آموزش و پرورش استان گلستان برگزار شد

  • 1402/11/1 یک‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، با حضور احمد محمود زاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و مشارکت های مردمی وزارت، سید علی مهاجر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، فرمانداران و مدیران آموزش و پرورش شهرستانها و سایر مسئولین استانی و شهرستانی همایش تجلیل از شوراهای برتر آموزش و پرورش استان برگزار شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان در این همایش ضمن ابراز خرسندی از حضور رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و مشارکت های مردمی وزارت در این همایش گفت: رویکرد آموزش و پرورش استان گلستان در بهره‌گیری از خرد جمعی و مشورت‌محوری است همانگونه که در مکتب اسلام نیز به این موضوع اهمیت داده شده و از همین رو اهمیت و جایگاه شوراها را می‌توان در نظام آموزش و پرورش نیز مهم و ارزشمند تلقی کرد.

وی افزود: شوراهای آموزش و پرورش که در استان‌ به ریاست استاندار مردمی گلستان و در مناطق و شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران تشکیل می‌شود، ظرفیت مطلوبی برای ارتقا برنامه های آموزش و پرورش در کشور است.

 نظری با تاکید بر این که شورا از تاثیرگذارترین و مهمترین ظرفیت های قانونی برای پیشبرد اهداف متعاللی نظام تعلیم و تربیت بوده افزود: امروزه مدارس نیاز به حمایت دارند که شورای آموزش و پرورش به عنوان یک کانون مهم و اثربخش می تواند در کاهش سطح مشکلات و تنگناها در آموزش و پرورش ایفای نقش کند.

محمود زاده رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش که به مناسبت هفته گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش به گلستان سفر کرده بود در این همایش اظهار داشت: وجه ممیزه نظام مقدس جمهوری اسلامی، با بقیه نظام‌های دنیا در توجه بر وجه فرهنگی است و نیروی انسانی عامل رشد و تمدن سازی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب است.

وی افزود: مدرسه و کلاس قوی و معلم قوی بر اساس آموزش و پرورش قوی شکل می گیرد که ایران قوی را می سازد

رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و مشارکت های مردمی وزارت گفت: آموزش و پرورش به تنهایی از عهده پرورش و آموزش همه دانش آموزان بر نمی آید و این امر مستلزم همکاری همه دستگاه ها، رسانه ها، نهادها و شوراهای آموزش و پرورش است؛ نهاد شورای آموزش و پرورش، بهترین وقدرتمند ترین نهادهایی است که می تواند درسطح بومی و منطقه ای در توسعه و رشد آموزش و پرورش دانش آموزان موثر واقع شود .

محمود زاده افزود: یکی از شعارهای کلیدی رییس جمهور و دولت مردمی سیزدهم، آموزش و پرورش مردمی است که با استفاده درست از قابلیت های همین نهاد شورای آموزش و پرورش، باحضور مردم، معلمان و کارشناسان تعلیم و تربیت و همچنین دستگاه های ذیربط می تواند تحقق یابد.  

معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: شوراهای آموزش و پرورش می توانند در حوزه های مختلفی به توسعه و بهبود آموزش و پرورش موثر واقع شوندکه جهت گیری های اساسی شوراهای آموزش و پرورش به طور کلی به شرح زیر است که شوراها می توانند و باید به این موارد ورود کنند و رصد نمایند .

۱. شناسایی ظرفیت های برون سازمانی و دعوت از نهادهای مرتبط و دعوت از آنان در جلسات .

۲. طرح و تصویب دستور جلسات ملی شوراها که در اختیار استانها قرار گرفته می شود  بر اساس منویات مقام معظم رهبری صورت گیرد که در دستور کار وزارت آموزش و پرورش هم هست .

۳. برنامه ریزی برای بهره گیری از هوش مصنوعی در روندهای آموزشی بر اساس نیاز دانش آموزان .

۴. پیگیری تصویب مصوبات کاربردی برای برقراری عدالت آموزشی که مورد تاکید حضرت آقا ست و باید در مناطق کم برخوردار ، به ویژه مدارس دولتی صورت گیرد

۵. تمهید اندیشی برای کاربردی سازی آموزشهای مهارت آموزی به ویژه در مدارس فنی و حرفه ای با همکاری موسسات و صاحبان حرفه ها و بنگاه های اقتصادی .

۶. بازگشت آموزش به مدرسه و رصد کردن آن، دانش آموزان فعالیتهای خود را در مدرسه توسعه دهد و معلم مرجعیت پیدا کند .

۷. برنامه ریزی برای آسیبهای اجتماعی به ویژه فضای مجازی

گفتنی است در پایان این مراسم از شوراهای برتر آموزش و پرورش به ترتیب رتبه، شهرستانهای آزادشهر، مراوه تپه و علی آباد کتول و تعدادی از خیرین مدرسه ساز استان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.  

منبع