بستر ایجاد تحول در آموزش و پرورش توسعه‌ی مشارکت های مردمی است

بستر ایجاد تحول در آموزش و پرورش توسعه‌ی مشارکت های مردمی است

  • 1402/11/1 یک‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، کلام اله صفری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه با تبریک ایام مبارک ماه رجب و محکوم کردن اقدام تروریستی گلزار شهدای کرمان و تسلیت شهادت ۲۴ دانش آموز و ۲ معلم در این حادثه دلخراش گفت: آرامش و امنیت پایدار حاکم بر جامعه و آموزش و پرورش حاصل ابتکار عمل نیروهای مسلح کشور به ویژه سپاه پاسداران است.

صفری در ادامه با اشاره تصویب قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در سال ۱۳۷۲ اظهار داشت: هدف از ایجاد شوراهای آموزش و پرورش توسعه‌ی مشارکت مردم در امر تعلیم و تربیت و بهره گیری از تمام منابع و امکانات برای توسعه زیر ساخت های آموزشی می باشد.

وی افزود: مهمترین وظیفه شوراهای آموزش و پرورش جلب کمک های مادی و معنوی مردم و ارتقای نظارت مردم بر امور مرتبط با تعلیم و تربیت است.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان گفت: آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند با تنگناها و چالش های پیش روی نظام تعلیم و تربیت مواجه شود مگر آنکه آحاد مردم در کنار آموزش و پرورش برای حل مشکلات و معضلات مشارکت داشته باشند.

کلام اله صفری افزود: امروزه اساس پیشرفت در عرصه تعلیم و تربیت تفکر کار تیمی و مردمی کردن امور است و برای تحقق اهداف عالی متصور در اسناد بالادستی کشور باید به سمت مردمی کردن امور حرکت کنیم.

صفری در ادامه با تبیین مختصات جنگ شناختی گفت: دشمنان انقلاب اسلامی جنگ علیه مردم ایران را از مرزها به مغز ها برده و به دنبال حمله به سنگر تعلیم و تربیت کشور می باشد و در این شرایط کوچکترین سهل انگاری در آموزش و پرورش پذیرفتنی نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه مواردی از قبیل ترسیم مسیر رشد معلمی با اجرای دوره های توانمندسازی، ارتقای مدارس دولتی، انتخاب مدیران مدارس بر اساس شایستگی ها، تبیین دستاورد های نظام جمهوری اسلامی برای ایجاد امید و نشاط، برنامه های مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی، توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی، توسعه هنرستان ها، ساماندهی کودکستان ها، ساماندهی نیروی انسانی با اولویت مدارس دولتی، روستایی و محروم، و ثبت نام شفاف دانش آموزان را از جمله مهمترین برنامه ها و اقدامات آموزش و پرورش اعلام کرد.

منبع