سند الگوی پیشرفت امید به آینده  را  در جامعه تقویت می کند

سند الگوی پیشرفت امید به آینده را در جامعه تقویت می کند

  • 1402/11/1 یک‌شنبه

فرشته حشمتیان؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش، در جمع اعضای شورای معاونان اداره کل و مدیران مناطق ۱۹ گانه شهر تهران اجرای سند ملی پیشرفت را در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) در خصوص جهاد تبیین و برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب دانست و بر اجرای این سند در آموزش و پرورش تاکید کرد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران؛ جلسه نشست شورای راهبردی اداره کل پایتخت با محوریت انتخابات و اجرای سند الگوی پیشرفت  با حضور احمد قیومی؛ معاون استاندار و فرماندارتهران، حامد شایان؛ معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری تهران، فرشته حشمتیان؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش، علیرضا کریمیان؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، اعضای شورای معاونین و روسای مناطق ۱۹ گانه پایتخت در سالن شهید سلیمی جهرمی شهر تهران برگزار شد . 

حشمتیان با بیان اینکه سند ملی پیشرفت مصوبه شورای عالی جوانان در اسفند ۱۴۰۱ است؛ این سند را مورد تاکید و تائید رئیس جمهور محترم دانست و در ادامه افزود: سند ملی پیشرفت نه تنها مانعی برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین نیست، بلکه روایت گر جلوه‌های اقدامات صورت گرفته آموزش و پرورش و تسهیل گر اجرای سند تحول بنیادین است.

حشمتیان در ادامه، تقویت روحیه خودباوری، امید آفرینی و اعتمادسازی در بین مردم را از جمله اهداف تدوین سند ملی پیشرفت برشمرد که بر سه عامل مهم رویداد پیشرفت، راهیان پیشرفت و پژواک رسانه تاکید دارد.

وی با بیان اینکه سه نکته رویداد پیشرفت، راهیان پیشرفت و پژواک رسانه در سند ملی پيشرفت مورد توجه است، خاطرنشان کرد: در رویداد پیشرفت که جامعه هدف نیز شامل  جوانان، خانواده‌ها و در یک کلام شامل همه مردم می‌شود، ما باید جلوه‌های پیشرفت را به نحوه مطلوب ارائه دهیم و در این میان نیازمند یک راوی هستیم. ممکن است که رویداد‌های پيشرفت در قالب نمایشگاه‌های سیار، دائمی، مدرسه‌ای، منطقه‌ای و استانی باشند تا بتوانيم جلوه‌هایی را که دشمن برای یأس و نا‌امیدی جوانان و نوجوانان کشور برنامه‌ریزی کرده است، خنثی کنیم. ما امروز از شنیدن این‌ جمله که ایران قدرت اول منطقه است، به خود افتخار می‌کنیم و متقابلا هیچ کشوری تحمل این قدرت‌گیری ایران را ندارد و آن‌ ها در صدد برنامه‌ریزی و نا امیدسازی نوجوانان، جوانان، خانواده‌ها، دختران و زنان کشور هستند تا آن‌ها ضمن پی نبردن به این پیشرفت‌ها، از آینده خود ناامید شوند.

این مقام مسئول با اذعان بر اینکه ما باید با نشان دادن جلوه‌‌های پیشرفت از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، فتنه‌های دشمن را در باب ناامید سازی مردم خنثی کنیم، گفت: در رویداد  پیشرفت علاوه بر دانش‌آموزان، نوجوانان، جوانان، گروه‌های  از قبیل دانشجو معلمان، معلمان جوان با سابقه ۱۰ الی ۱۵ سال، پیشکسوتان و اولیای دانش‌آموزان نیز می‌توانند در آن نقش‌آفرینی کنند.

حشمتیان در بحث نکته سوم یعنی پژواک رسانه نیازمند تولید محتوا هستیم و تولید محتوا یکی از ضرورت‌های ما است؛ چرا‌که ما هر چقدر گزارشی از جلوه‌های پیشرفت ارائه دهیم، نمی‌تواند به اندازه تولید محتوا بر روی دانش‌آموز، قشر نوجوان و جوان تاثیرگذار باشد. ما در برنامه ستاد مرکزی، درحال آماده‌سازی یک کتاب با عنوان «مدرسه انقلاب» برای رونمایی در دهه فجر هستیم که روایتی از ۲۶ دانش‌آموز شهید کرمان و معلمان و البته ضمائمی از اوليا و مربیان است که روایتگری آن بسیار مهم است؛ چرا که امروز کتاب و کتابخوانی با روایتگری جذاب جوابگو خواهد بود.

حشمتیان افزود: امروز جامعه ما چه در قشر فرهنگیان،  دانش‌آموزان و اوليا نیازمند یک گفتمان است که ما یک خانه گفتگو معلم را پیش‌بينی کردیم.  در این راستا باید با برداشت گام های مضاعف  بتوانیم گام‌های دشمن را خنثی کنیم .

سپس گفت: هیئت اندیشه‌ورز که مصوبه شورای معاونین در ۱۴۰۲/۹/۱۳ و تاکید مقام عالی وزارت است، باید در همه استان‌ها و مناطق شکل بگیرد و از روسای پیشکسوت مناطق در این جلسات دعوت شود.  اگر خواهان موفقیت در مسیر رویداد پیشرفت، راهیان پیشرفت و پژواک رسانه در تحقق سند ملی پيشرفت و در اجرای سند تحول بنیادین هستیم، حتما باید فضای گفتمان را گسترش دهیم .

مشاور وزیر آمورزش و  پرورش در پایان با تاکید بر اینکه دشمن بیکار نیست  و ما باید جامعه هدف را با بیانیه گام دوم و دستاوردهای  انقلاب آشنا کنیم. براجرای سند الگوی پیشرفت در مناطق آموزش و پرورش تاکید نمود و گفت که  با همت و اراده جمعی موثر شهر تهران و مناطق در این مسیر انشالله افتخارآفرین خواهیم بود.

منبع