ضرورت تعامل پژوهش سراها و مدارس سمپاد در راستای یادگیری حرفه ای دانش آموزان
مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه پژوهش سرا ها به عنوان یکی از مهم ترین مراکز منابع یادگیری اثر بخش در نظام آموزشی هنوز جایگاه خاصّ خود را بدست نیاورده است گفت : از پژوهش سرا به عنوان انبار مهمّات آموزشی یاد می شود تا جایی که فرصت یادگیری اثر بخش با استفاده از آخرین تکنولوژی های روز در انجا مهیا می شود .
رضا عزتی افزود: هدف همگی ما لذّت و شوق یادگیری در دانش آموزان و شوق تدریس و یاددهی اثر بخش در معلمین است لذا بایستی از حداقل امکانات و توجّهات لازم در این مسیر استفاده شود و تعامل پژوهش سرا با مدارس ما مخصوصا مدارس استعدادهای درخشان امروزه یک الزام در راه یادگیری حرفه ای است.
وی به افتخار آفرینی دانش آموزان سمپاد در استان از جمله رتبه های برتر کنکور و قبولی در رشته های پزشکی در دانشگاههای برتر کشور هم اشاره کرد و تصریح کرد: این نشان دهنده این واقعیت است که دانش آموزان ما به ویژه دانش آموزان مدارس سمپاد استان ما دارای ظرفیت و توان علمی زیادی هستند که می طلبد ارتباط میان پژوهش سراها و دانش آموزان نخبه بیش از قبل گسترش یابد و در واقع پژوهسراها جهت تقویت هر چه بیشتر این دانش آموزان به کمک مدارس سمپاد بیایند.
معاون آموزش متوسطه استان هم در این گردهمایی گفت: دانش آموزان نخبه در همه جنبهها باید سرآمد و الگو باشند و هویت بخشی به آنان مورد توجه قرار گیرد.
نورالدین سبزیان افزود : مدیران مدارس سمپاد با تعامل با روسای پژوهش سراها، زمینه حضور دانش آموزان را در این مراکز علمی برای یادگیری عمیق فراهم کنند.
وی با بیان اینکه باید دانش آموزان سمپادی را به سمت رشته ریاضی هم سوق بدهیم اظهار داشت : در زمینه هوش مصنوعی هم در استان کارهای خوبی صورت گرفته از جمله اینکه برای اولین بار سرگروه هوش مصنوعی در استان منصوب شده و با برنامه ریزی آموزش برنامه نویسی و پایتون در مدارس استان در دستور کار قرار گرفته است.
مجتبی بهرامی نژاد رئیس اداره مدارس استعدادهای درخشان استان هم با بیان اینکه مدارس سمپاد به سمت چند ساحتی رفتهاند گفت: دانش آموزان استعدادهای درخشان استان در المپیاد ورزشی در رشتههای ورزشی فوتسال و تنیس مقام های دوم و سوم را کسب کرده اند همچنین در بحث قرآن کریم بعد از استان قم ، لرستان با ۳۴ مقام برتر و در جشنوارههای هنری با چهار مقام هنری اول جزو استانهای برتر در کشور هستیم.
مهدی امیری مسئول امور پژوهش سراهای دانش آموزی استان هم به فعالیت ۱3 پژوهش سرا در ۱۱ رشته از جمله رباتیک ، نجوم ، هوش مصنوعی ، انرژی های نوین ، سلولهای بنیادین و... در سطح استان اشاره کرد و برخی از کمبودها و نیازمندیهای این مراکز را در این نشست مطرح کرد.
منبع