توسعه نشست های مشترک بین مدارس، تحول آفرینی را به دنبال دارد
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرروش استان هرمزگان، حوریه حاجی زاده افزود: بازدیدهای مشترک تعاملی موثرهمراه با تبادل تجربیات، تسهیل و تسریع در روند حل مشکلات و چالشها است که می تواند بسترساز تحقق مدرسه تحول آفرین باشد.
وی با تاکید براینکه امرمشورت در آيه 38 سوره شورا در قران کریم مورد تاکید است، تصریح کرد: این روشن بینی و درک عالی از اهمیت مشورت باید درهمه برنامه ها و رویکردهای اجرایی مورد اهتمام باشد و برای رسیدن به مدارس تحول آفرین باید این فرصت را به خوبی فراهم کرد تا مدارس استان مسائل آموزشی و پرورشی، خلاقیت ها، باورها و نگرش ها را با یکدیگربه اشتراک بگذارند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان ادامه داد: استفاده ازایدههای تحول آفرین در راستای ماموریت های سند تحول بنیادین، موجب کسب اطلاعات و تجربه مدیران جدیدالانتصاب از روند برنامه های آموزشی و پرورشی است.
وی با تاکید براینکه نشست های مشترک یکی از برنامههای طرح کیفیت بخشی آموزشی است، خاطرنشان کرد: این مهم با رویکرد بر نامه محور درحال اجراست و نتایج آن نقش مهمی درارتقای کیفیت آموزشی دارد.
حاجی زاده در پایان گفت: تا کنون بیش از۶۰ بازید مشترک بین راهبران آموزشی و تربیتی و همچنین مدیران و معلمان مدارس شکل گرفته است و برنامه اجرایی آن در طول سال تحصیلی با جدیت ادامه خواهد داشت.
منبع