اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر می کند
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، علیرضا عبدی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در سال ۲۰۲۰ تعریف چهارم یونسکو از سواد ارائه شده است که در آن آمده؛ سواد به معنای به کاربستن آنچه که می دانیم. در حالی که ۱۲ سال پیش از آن، مقام معظم رهبری در فرمایشات خود از جریان سواد آموزی ۲ مورد را مطالبه کرده اند: توسعه سواد و تعمیق سواد. که در واقع بیان دیگری از همان کاربست دانسته ها می باشد.
عبدی با اشاره به تلاش های انجام شده برای رشد سوادآموزی در کشور گفت: در برنامه هفتم توسعه، آموزش و پرورش مکلف شده است اساس نامه جدید نهضت سوادآموزی را با هدف توسعه و تعمیق سواد و بر اساس تعاریف جدید سواد و با رویکرد همگانی و مدام العمر کردن سواد، تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارسال کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه افزود: یکی از شاخص های توسعه جوامع بحث توسعه سواد است. ماهیت سوادآموزی یک کار مردمی است و در اساس نامه جدید نیز با به سمت مردمی سازی تشکیلات سوادآموزی در کشور باشیم که از این حیث آغاز به کار اولین تشکل سواد آموزی کشور در استان اردبیل فرصت بسیار خوبی را در اختیار این استان قرار می دهد.
افزودنی است در این جلسه اولین تشکل غیردولتی سواد آموزی مجوز فعالیت خود را از رییس سازمان نهضت سوادآموزی دریافت کرد.
منبع