نشست تخصصی طرح نظام دوری در آموزش و پرورش سمنان
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، با توجه به اجرا شدن طرح نظام دوری در هفت کلاس درس استان، آیین استقرار و نشست تخصصی این طرح اولویتدار بههمت معاونت آموزش ابتدایی با حضور معاونان آموزشی، راهبران آموزشیتربیتی، معلمان و مدیران پنج شهرستان مجری طرح در سالن جلسات این ادارهکل برگزار شد.
آرزو مرادینسب معاون آموزش ابتدایی سمنان اظهار داشت: اجراییسازی نظام دوری در مدارس ابتدایی یکی از راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و از برنامههای اولویتدار کشور است.
وی همراه بودن معلم به مدت سهسال با دانشآموزان خود را یکی از مزیتهای مهم این طرح، عنوان و اضافه کرد: این همراهی فرصت مناسبی است تا معلم، نقاط قوت و ضعف آنها را رصد کرده و استعدادهای نهفته دانشآموزانش را، شناسایی و برنامه آموزشی سهساله را برای کلاس خود، تنظیم کند و در نتیجه، زمان بیشتری برای حصول نتیجه و تکمیل اهداف ناتمام آموزشی خود رقم زند.
مرادینسب با اشاره به مزایای دیگر طرح نظام دوری، بر لزوم همراهی اولیا بهعنوان یکی از ذینفعان این طرح، اشاره و خاطرنشان کرد: در نظام دوری، معلم بهنوعی عضو خانواده دانشآموز میشود و این موضوع کمک میکند تا یک همافزایی بین والدین و معلم شکل گرفته، به پیشرفت و ارتقا دانشآموزان منجر شده و در گام بعدی، نشستی با اولیا دانشآموزان برگزار شود.
راضیه بهاررستمی رئیس اداره آموزش پیشدبستانی و دوره اول دبستان نیز ضمن بیان نتایج پژوهشهای انجامشده درخصوص این طرح، از معلمان مجری خواست تا از یکنواختی کلاسهای درس و روشهای تدریس، پرهیز کرده و خود را در زمینه برقراری ارتباط ماندگار با دانشآموزان و اولیا توانمند سازند.
وی با بیان اینکه معلمان نظام دوری، مجریان بسته زبانآموزی پایه اول هستند، بر استفاده از شیوههای متنوع تدریس در این کلاسها، تاکید کرد و خواستار تدریس با نگاه حاکم بر بسته زبانآموزی کلاس اول شد.
گفتنی است، در پایان این نشست، تندیسهای نظام دوری با عنوان دورهمی سهساله به مجریان طرح، اهدا و اجرای آن در مدارس هدف استان بهصورت رسمی آغاز شد.
منبع