درخشش دبیران درس تفکر و سبک زندگی استان کرمانشاه در جشنواره کشوری الگوهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی

درخشش دبیران درس تفکر و سبک زندگی استان کرمانشاه در جشنواره کشوری الگوهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی

  • 1404/2/27 شنبه

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان از درخشش دبیران درس تفکر و سبک زندگی استان کرمانشاه در جشنواره کشوری الگوهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی خبر داد.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، در یازدهمین جشنواره سراسری الگوهای برتر تدریس درس «تفکر و سبک زندگی»، سرکارخانم پروین ترکاشوندی و سرکار خانم سمیه کارخانه از شهرستان کنگاور با ارائه تدریسی خلاقانه و تربیت‌محور، حائز کسب رتبه سوم کشوری شدند.
معاون پرورشی و امور فرهنگی آموزش‌وپرورش استان ضمن تبریک به دبیران برگزیده و تقدیر از تلاش گروه تفکر و سبک زندگی استان و مجموعه‌ی آموزش و پرورش شهرستان کنگاور، استمرار این موفقیت‌ها را مرهون انسجام حرفه‌ای، دغدغه‌مندی تربیتی و رویکردهای نوآورانه‌ی تمامی دست اندرکاران دانست و بر تداوم حمایت‌های هدفمند اداره‌کل از چنین فعالیت‌هایی تأکید کرد.
وی با اشاره به جایگاه درس تفکر و سبک زندگی در تربیت نسلی متفکر و توانمند در حل مسئله، بر ضرورت تربیت دانش آموزانی با قدرت تحلیل، استنتاج و تصمیم‌گیری تأکید کرد و افزود: دبیران این حوزه نقش تعیین‌کننده‌ای در پرورش مهارت‌های تفکر و استدلال دانش‌آموزان دارند و می توانند اقدامات ارزشمندی در زمینه آگاهی بخشی و مصون سازی دانش آموزان در برابر آسیب های اجتماعی به انجام برسانند.
مسعودمحمدی با تأکید بر اهمیت بازنگری در شیوه‌های تدریس و تلفیق دانش حرفه‌ای معلمان با فناوری‌های نوین، خاطرنشان کرد: جشنواره تفکر و سبک زندگی نه‌تنها مجالی برای نمایش توانمندی‌های دبیران این درس است، بلکه بستر مناسبی برای گسترش پژوهش‌محوری و تبادل تجارب موفق میان همکاران محسوب می‌شود و البته این رویداد علمی، ضمن ارتقای سطح کیفی آموزش در کلاس‌های درس، امکان به‌کارگیری الگوهای نوین تدریس مبتنی بر نظریه‌های روز یادگیری و استفاده هوشمندانه از ابزارهای فناورانه، از جمله فضای مجازی و هوش مصنوعی را فراهم می‌سازد.
وی با اشاره به ضرورت تقویت تعاملات مدرسه‌محور و ارتقای نقش مدیران در حمایت از فعالیت‌های تربیتی و جشنواره‌ای افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشارکتی درون مدرسه، می‌تواند زمینه‌ساز اصلاح و به‌روزرسانی روش‌های تدریس و توسعه‌ی حرفه‌ای معلمان باشد؛ فرایندی که در نهایت منجر به بهبود عملکرد آموزشی و افزایش اثربخشی فرآیند یاددهی-یادگیری خواهد شد.

منبع