
پروژههای مردمی نماد همبستگی اجتماعی در مسیر توسعه آموزش هستند
مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور با تأکید بر نقش بیبدیل مشارکت مردم در توسعه زیرساختهای آموزشی، گفت: پروژههای مردمی نماد همبستگی اجتماعی و روح اصلی نوسازی مدارس در کشور هستند.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، سید حسامالدین حسینی در کارگاه آموزشی پروژههای مردمی که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل نوسازی مدارس،فرمانداران و جمعی از فعالان عرصه مدرسهسازی در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاشهای مسئولان و مردم، پروژههای مردمی را نماد همبستگی اجتماعی و مشارکت در توسعه آموزش دانست.
حسینی با اشاره به اهتمام مسئولان استانی در پیگیری و حمایت از طرحهای عمرانی آموزشمحور، اظهار کرد: خانوادههای محترم و دغدغهمند در این استان نشان دادهاند که از سالها قبل آیندهنگری کرده و پای کار بودهاند.
وی با قدردانی از همراهی مجموعه آموزش و پرورش و نوسازی استان، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد همواره یکی از استانهای افتخارآفرین در حوزه مشارکتهای مردمی و خیرین مدرسهساز بوده و انسانهای بزرگی را در خود پرورانده است.
مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به ضرورت تقویت نهضت مدرسهسازی از طریق مشارکتهای مردمی گفت: مشارکت مردمی روح اصلی بسیاری از پروژههای نوسازی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این کارگاه با قدردانی از همراهی و تلاش همهجانبه همکاران و نهادهای دخیل در توسعه فضاهای آموزشی، بر لزوم استمرار این همکاریها تأکید کرد.
ایوب رضایی افزود: خوشبختانه در دولت چهاردهم، نگاه ویژهای به این حوزه شده و رویکردها و سیاستهای رئیسجمهور محترم، بهطور خاص بر رفع محرومیت در حوزه آموزش و یادگیری تأکید دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: براساس بررسیهای انجامشده، تکلیف استان در زمینه مدارس سنگی، کپری و فاقد استاندارد مشخص شده و اکنون ۱۰۶ مدرسه در استان نیازمند بازسازی و مقاومسازی هستند.
رضایی از حضور فعال فرمانداران در جلسات شورای آموزش و پرورش شهرستانها تقدیر کرد و افزود: نظارت بر روند پیشرفت پروژههای آموزشی در سطح استان با جدیت دنبال میشود و برخی مدارس که هنوز بهطور کامل استاندارد نیستند، در اولویت ساخت یا بازسازی قرار دارند.
منبع