۲۷ مدرسه تک دانش‌آموز در استان داریم

۲۷ مدرسه تک دانش‌آموز در استان داریم

  • 1404/2/12 جمعه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛"فریدون کلبادی‌نژاد" مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: وجود رسانه‌های متنوع و متعدد مکتوب و مجازی استان،  فرصتی مغتنم برای دفاع از حقوق آموزگاران و دانش‌آموزان تحت پوشش اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران است.

وی افزود: نهاد آموزش و پرورش ظرفیت مطلوبی برای تعلیم و تربیت فرزندان این دیار است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم شاهد اتفاقات بزرگی در آموزش و پرورش بودیم که عدالت آموزشی از اصول محوری است.

کلبادی‌نژاد ادامه داد: حاصل معلم توانمند جامعه کامل و پویا است و معلمان نقشی محوری را در حوزه تعلیم و تربیت ایفا می‌کنند.

وی بیان کرد: ارتقای توانمندسازی همکاران همواره در دستور کار است و باید تمامی شاخص‌ها را با یکدیگر ببینیم و رشد متوازن و اثرگذار را رقم بزنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران عنوان کرد: نمی‌شود معلم توانمند داشته باشیم اما زیرساخت‌های آموزشی و تجهیزات ما با کمبود مواجه باشد و نتیجه خوبی حاصل شود.

کلبادی‌نژاد گفت: اکنون ۳۴ هزار معلم داریم که امسال نیز بحث توانمندسازی معلمان در دستور کار قرار دارد.

وی اشاره کرد: آموزش و پرورش مازندران از دستگاه‌های ثروتمند استان است اما فقیرانه زندگی می‌کنیم و قطعا با مولدسازی بسیاری از چالش‌های استان مرتفع خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تاکید کرد: در استان یک برنامه متحولی داریم که برای شهر به شهر برنامه داریم و با مولدسازی می‌توانیم نهایت بهره را ببریم.

کلبادی‌نژاد افزود: هیچ فرزندی نباید از آموزش محروم شود و اکنون ۲۷ مدرسه تک دانش‌آموز در استان داریم که در حال ارائه خدمات آموزشی توسط معلمان هستیم.

وی مطرح کرد: هفته معلم مختص یک روز نیست و باید اهداف را تبیین کنیم و این هفته بهانه‌ای برای تجلیل از معلمان پیشکسوت و نمونه در ۳۳ شهرستان استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: برپایی میز خدمت، نمایشگاه، جشن‌های فرهنگی و هنری از دیگر برنامه‌های ما در هفته معلم است.

کلبادی‌نژاد تصریح کرد: امسال حدود ۳۹۰۰ بازنشسته خواهیم داشت که در تلاش هستیم تا با برنامه‌های تشویقی و آزمون بزرگی که در پیش هست،  خلأهای ساعت خود را پوشش دهیم.

وی افزود: امروزه با نسلی هوشمند مواجه هستیم که کار با آنان نیز بسیار سخت است و حتی خانواده‌ها در تربیت آنان مستاصل شده‌اند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: نباید مقوله تربیت مغفول بماند و باید بدان توجه ویژه داشت، متاسفانه در بسیاری از مدارس به‌ویژه مدارس غیردولتی در حال برگزاری کلاس‌های متعدد جانبی خارج از،ساعات تدریس هستند و توجه به تعلیم باید در کنار توجه به تربیت باشد.

کلبادی‌نژاد ادامه داد: اطلس آسیب‌های اجتماعی در مدارس مازندران با موضوع مواد مخدر، خودکشی، خانواده‌های بد و بی سرپرست و ۸۰ عنوان دیگر، تهیه و تدوین شده است و باید به یک زبان مشترک با دانش‌آموزان برسیم و لذا آموزش و پرورش در قالب طرح‌های مختلف به ویژه طرح نماد با مشارکت دستگاه‌های ذیربط در حال ترمیم روانی و تربیتی دانش‌آموزان هستیم.

وی افزود: ۹۶۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان مازندران شناسایی و تاکنون ۲۷۰ دانش‌آموز ۶ تا ۱۱ ساله جذب شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران خاطرنشان کرد: معلمان نمونه یک فرصت است تا توانمندی‌های آموزش و پرورش را به تصویر بکشیم و تلاش خواهیم کرد تا الگوی تدریس را برای تمامی همکاران به نمایش بگذاریم و الگوسازی کنیم و لذا هر گونه مدلی وقتی مطلوب است که قابلیت اجرا در کف کلاس را داشته باشد.

کلبادی‌نژاد ادامه داد: طرح حامی طرح جدیدی برای حمایت آموزش مستمر دانش‌آموزانی است که نیازمند آموزش بیشتر هستند.

وی عنوان کرد: دولت چهاردهم برای نخستین‌بار به همکاران دارای سابقه بیش از ۳۰ سال که استمرار آموزش دارند یک تشویقی بسیار خوب واریز کرده است که سبب دلگرمی آنان شده است و پاداش سال ۱۴۰۳ تا چند روز آینده به حساب معلمان واریز خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: مطالبات فرهنگیان امروز به صفر رسیده است که سال‌ها محل گلایه معلمان در فضای مجازی بوده است.

کلبادی‌نژاد ادامه داد: هم اکنون مدارس کانکسی و سنگی در سطح استان نداریم.

وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ افزون بر ۵۰ میلیارد تجهیزات خرید و توزیع شد و ۳ میلیارد تومان خرید کالابرگ مدارس محروم نیز تخصیص یافت.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، گفت: ۴۲۸ میلیارد تومان خدمت در طرح‌های مختلف به دانش‌آموزان مازندران ارائه خدمت شد.

کلبادی‌نژاد ادامه داد: ۳۳۲ میلیارد تومان نیز تسهیلات به معلمان استان مازندران ارائه شد.

وی متذکر شد: تشکل‌های دانش‌آموزی فرصت بسیار مناسبی برای بسترسازی تربیت و حراست از دانش‌آموزان است تا ارتقای ابعاد مختلف تعلیم و تربیت را برای افزایش مهارت زندگی آنان شاهد باشیم.

منبع