توسعه کشور مستقیماً تابع کیفیت بروندادهای نظام تعلیم و تربیت است

توسعه کشور مستقیماً تابع کیفیت بروندادهای نظام تعلیم و تربیت است

  • 1404/2/10 چهارشنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان سرعین؛ اردشیر رشیدی آل هاشم با تبیین رویکردهای جدید وزارت متبوع، مدرسه را به‌عنوان کانون اصلی تربیت انسان تراز جمهوری اسلامی ایران معرفی و بر نقش مدیر مدرسه به مثابه نماینده رسمی وزارتخانه و راهبر نظام تعلیم و تربیت در سطح مدرسه تأکید کرد و افزود: مدیریت مدرسه باید مبتنی بر آگاهی، برنامه‌ریزی علمی، راهبری اثربخش و تعهد به اهداف عالیه نظام تعلیم و تربیت باشد.

وی اشاره به تأکیدات ریاست محترم جمهوری و مقام عالی وزارت، فعال‌سازی همه ظرفیت‌های مدرسه اعم از شوراهای معلمان، دانش‌آموزان، اولیا و انجمن‌های تخصصی را پیش‌شرط اصلی تحقق تعالی مدرسه دانست و اظهار داشت: آموزش و پرورش، اولویت نخست دولت مردمی است و تمامی طرح‌ها و برنامه‌ها در این وزارتخانه با رویکرد تحولی و در جهت تحقق عدالت آموزشی، کیفیت‌بخشی به فرآیندهای یاددهی-یادگیری و ارتقاء سرمایه انسانی دنبال می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل توسعه عدالت آموزشی به ویژه در حوزه فضاهای آموزشی مناطق کمتر برخوردار و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی را از محورهای اصلی مأموریت وزارت آموزش و پرورش برشمرد و گفت: براساس رهنمودهای ریاست محترم جمهوری، عدالت در آموزش و ارتقای کیفیت خروجی‌های نظام آموزشی، هدفگذاری کلان دولت چهاردهم است.

اردشیر رشیدی به برنامه‌های توسعه پیش‌دبستانی به عنوان پایه اساسی آموزش رسمی اشاره کرد و افزود: گسترش پوشش پیش‌دبستانی در مناطق محروم، بسترساز کاهش نابرابری‌های آموزشی در سطوح بعدی خواهد بود.

تشکیل کارگروه‌های هدایت تحصیلی مؤثر، تبیین برنامه‌های مهارت‌آموزی، ارتباط مستمر مدیران متوسطه اول با خانواده‌ها و هدایت هدفمند دانش‌آموزان به رشته‌های مهارتی از دیگر مباحث مهم مطرح شده بود. مدیرکل تصریح کرد: «مطابق با سیاست‌های کلان کشور، در پایان برنامه هفتم توسعه، هر دانش‌آموز باید حداقل یک مهارت تخصصی را فراگرفته باشد تا زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغال پایدار فراهم گردد.

منبع