موظفیم همه حق داوطلب و نظام تعلیم و تربیت را رعایت نماییم

موظفیم همه حق داوطلب و نظام تعلیم و تربیت را رعایت نماییم

  • 1404/2/1 دوشنبه

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضا روستایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها ، ضمن ارائه گزارشی جامع از عملکرد گزینش در ۷ ماه اخیر، مهم ترین دستاورد هیأت مرکزی را پذیرش داوطلبین در فرایندهای استخدامی و کسب حدرضایت نسبی در مخاطبین دانست.

مدیرکل هیأت مرکزی گزینش با اشاره به انتشار مطالبی در رسانه ها و فضای مجازی مبنی بر تساهل آراء گزینش، اذعان کرد: نگاه ما رعایت قانون است و اینگونه نیست که بخواهیم انقدر آسان برخورد کنیم که هر فردی با هر شرایطی بتواند وارد آموزش و پرورش شود و از طرفی هم قصد آن نداریم که بر مردم سخت بگیریم و بخواهیم افراد را بخاطر مسائل جزئی نپذیریم.

وی با ذکر این نکته که در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۴۷ هزار پرونده در هیأت مرکزی بررسی شده است، رسیدگی به اعتراضات داوطلبان در مرحله تجدیدنظر دوم را کاری عظیم دانسته و گفت: تمام پرونده های مزبور را مجدداً بررسی کرده ایم و به قطع می توان گفت اگر داوطلبی پذیرفته نشده واقعاً حائز شرایط لازم نبوده است.

مدیر کل هیأت مرکزی گزینش در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به انبوه کار و برگزاری آزمون های استخدامی در سال جاری، آزمون دانشگاه فرهنگیان ، نیروهای مدارس و مراکز غیردولتی، مهدهای کودک ، نیروهای آزاد شاغل در مدارس خاص، موسسین پیش دبستانی و ... ، خواستار حمایت همه جانبه مدیران کل اموزش و پرورش استان از گزینشگران شد و گفت: آمادگی و موفقیت هسته های گزینش در گروی حمایت مدیران است و باید وجهه قانونی گزینش حفظ شود.

روستایی در ادامه با یادآوری و ذکر مراحل صدور رأی پرونده داوطلبان اظهار داشت: گزینش در ۴ مرحله رأی را صادر می نماید که شامل مرحله بدوی و مرحله تجدیدنظر اول در استان، مرحله تجدیدنظر دوم در هیات مرکزی و آراء مختص به دیوان عدالت اداری می باشد  و بر همین اساس است که آمار و ارقام داوطلبان پذیرفته شده و یا عدم پذیرش درنتیجه رسیدگی به این اعتراضات تغییر می یابد.

وی در این خصوص گفت: تمام این مراحل حق داوطلب است و به همین دلیل رسیدگی به این حق برای ما اهمیت دارد و ما موظفیم همه حق داوطلب و نظام تعلیم و تربیت را ر عایت نماییم.

مدیرکل هیات مرکزی گزینش در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اتفاقات پیش آمده درخصوص دو معلم خاطی و شبهات بوجود آمده درخصوص آزمون های روان سنجی در بدو استخدام داوطلبان گفت: ما هیچ ابزاری برای بررسی روان داوطلب نداریم و قانون نیز این موضوع را از ما نخواسته است. وی همچنین با بیان متن مصرح قانون درخصوص بررسی حال فعلی افراد اظهار داشت : در گزینش برایمان حال فعلی افراد شرط است و اگر فردی در گذشته و یا آینده دچار خطا شده است ، ایرادی به اصل گزینش وارد نیست و به محض وصول گزارش برخورد لازم و قانونی انجام خواهد شد.

منبع