
مهمترین ماموریت دوره ی ابتدایی: کسب مهارت های اساسی یادگیری و شکل گیری هویت همه جانبه ی دانش آموزان
ببه گزارش اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، جشنواره دانای خوش بیان در منطقه زاغه برگزار گردید.
در این جلسه رقیه معتمدی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش در جلسه توجیه و تبیین طرح ها و برنامه های آموزش ابتدایی عنوان نمود: مبنا قرار دادن اسناد بالا دستی ،توجه به اقتضائات دوران کودکی و استفاده از بسترهای مناسب مانند بازی ،هنر و داستان در روشهای تربیتی ،توجه به نقش تربیتی معلم بعنوان الگوی تاثیر گذار، شبکه سازی نظام مند برای یادگیری پایدار از طریق ارتباط دو سویه معلم، توسعه مدارس کارآمد و تراز سند تحول و مدیریت مشارکتی مبتنی بر ارکان مدرسه ، ترویج وفاق ملی از طریق فعالیتهای گروهی و مشارکتی و شنیده شدن صدای ذینفعان ،توجه به خانواده ها بعنوان شرکای تربیت و یادگیری و ارتقای سواد تربیتی خانواده ها از اصول و رویکردهای حاکم بر معاونت آموزش ابتدایی می باشد.
معاون آموزش ابتدایی استان با بیان اینکه دانش آموزان سرمایه اصلی ما در مدارس هستند و مهمترین ثروت کشور ما نیز کودکان میباشند، گفت :آموزش ابتدايي به سبب زيربنايي و پايهای بودن، نقشي مبنايي در تعليم و تربيت و به تبع آن در زندگي انسان برعهده دارد، بهطوريكه يك جزو اصلي زندگي در دنياي امروز محسوب میشود.
وی افزود : کلیدی ترین بخش نظام تعلیم و تربیت ، دوره دبستان و پیش دبستانی بوده و هرچه در این دوره سرمایه گذاری کنیم در آینده بهره برداری بیشتری خواهیم داشت.
معتمدی در ادامه در ارتباط با برنامه اصلاح روش هاي آموزش و تحول در محیطهای یادگیری گفت: هدف اصلی این برنامه ،جایگزینی روشهای تدریس فعال مبتنی بر کار گروهی و خلاقانه به جای روشهای سنتی در کلاسهای درس و سایر محیطهای یادگیری است.
معاون آموزش ابتدایی استان در پایان بر اجرای مطلوب طرح حامی، فعال بودن گروه های اجتماعات یادگیری،سنجش نو آموزان بدو ورود،شرکت همه معلمان ،مدیران ،معاونین آموزشی و پروشی و راهبران آموزشی و تربیتی در سومین رویداد الفتا تاکید کردند.