بررسی روند اسکان نوروزی ۱۴۰۴ و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

بررسی روند اسکان نوروزی ۱۴۰۴ و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

  • 1404/1/24 یک‌شنبه


بررسی روند اسکان نوروزی ۱۴۰۴ و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان
جلسه بررسی عملکرد ستاد اسکان نوروزی ۱۴۰۴ و مراکز رفاهی خانه معلم، با حضور احمد دانشور رئیس اداره رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، پرویز عبدی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش لرستان، و مسئولان تعاون شهرستان‌ها و مناطق استان برگزار شد.
در این نشست، احمد دانشور با تأکید بر نقش محوری مدیران در بهبود روند خدمات‌رسانی، گفت: «هرجا که مسئولیت‌پذیری وجود داشته، خدمات ماندگار و با کیفیت‌تری ارائه شده است. خانه‌های معلم و اسکان‌های موقت، نیازمند مدیریت منسجم، پاسخگو و خلاق هستند تا بتوانند رضایتمندی فرهنگیان را در سفرهای نوروزی جلب کنند.»
وی با اشاره به خدمات ارائه‌شده در ایام نوروز افزود: «در برخی مناطق، امکان بهره‌مندی سایر کارکنان نیز از خدمات اسکان مهیا شد، در صورتی که زیرساخت‌ها و امکانات لازم فراهم بود. درگاه دولت، که امسال فعال شد، شفافیت مالی را افزایش می دهد و فرآیند برگشت هزینه‌ها به معلمان را تسهیل می کند. همچنین، آموزش و پرورش به‌عنوان نخستین نهاد دولتی، سیستم کیف پول را راه‌اندازی کرد که با همکاری بانک ملی و ارائه پنل مدیریتی دقیق، کنترل کامل پرداخت‌ها و بازگشت‌ها را ممکن می سازد

وی همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه تواناکارت و سپینو کارت فرهنگیان اشاره کرد و از رایزنی‌های موفق با بانک صادرات برای افزایش اعتبار معلمان خبر داد. در ادامه، آموزش سامانه جدید رفاهی به مسئولان تعاون شهرستان‌ها ارائه و سازوکار استفاده بهینه از آن تشریح شد.
در بخش دیگر جلسه، پرویز عبدی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه توجه دولت به آموزش و پرورش نشانگر تغییر رویکرد در سیاست‌گذاری‌هاست، اظهار داشت: «این نگاه حمایتی، فرصتی برای ارتقای سطح رضایت‌مندی فرهنگیان است و باید در حوزه‌های سلامت، رفاه، بیمه و تحصیلات، نمود بیشتری پیدا کند.»
وی با اشاره به آمار اسکان نوروزی، گفت: «در نوروز ۱۴۰۴، تعداد ۱۵۴۸۰ خانوار معادل ۷۵۵۴۶ نفر و ۱۳۷۳۵۶ نفر-روز از خدمات اسکان بهره‌مند شدند که نسبت به سال گذشته بیش از ۴۰ درصد افزایش داشته است. همچنین، ۱۱ پایگاه، ۱۶۵ آموزشگاه، ۱۶۵۰ اتاق، ۸ مرکز خانه معلم با ظرفیت ۱۲۶ اتاق، ۵۰۰ تخت و مشارکت ۴۵۰ نیروی اجرایی و مدیران مدارس، در این فرآیند مشارکت داشتند.»
عبدی در پایان، ضمن تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفه ستادهای اسکان در شهرستان‌ها و مناطق، گفت: «بخشی از اینکه لرستان امروز به مقصدی گردشگری برای مسافران نوروزی تبدیل شده، مرهون تلاش‌های شما  همکاران در آموزش و پرورش است.»

در این نشست، علی احمددریکوند گزارشی از اقدامات انجام‌شده در ستاد اسکان ارائه کرد. همچنین مسئولان تعاون مناطق و شهرستان‌ها، به بیان دیدگاه‌ها، چالش‌ها و تجربیات خود پرداختند و با ارائه نقطه‌نظرات و راهکارها، به غنای مباحث جلسه افزودند.

منبع